Mennyire hihetek a Hcg-line tesztnek?
Nekem két HCG-lineom sem hazudott. Sokadik vizeletből is pozi lett. A Clearblue-t sajnos nem ismertem, így a kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni, de mivel láttam, hogy nem írnak Neked, gondoltam elmondom a saját tapasztalatomat.
Mondanám, hogy várj két napot és tesztelj megint, de úgyse fogod kibírni :-)))))))))) tudom magamról.
Kívánom, hogy a HCG-line legyen a valós.
A 2. válaszoló vagyok. Nagyon sajnálom!! De ne add fel! Nekem is volt ilyen, több pozitív teszt, aztán 4 nap késéssel megjött. Rá két hónapra már ismét terhes lettem, és most a 4. hónap végén járunk.
Hidd el, hogy már az is nagyon jó, hogy volt pozitív teszted, mert így hamarosan sikerülni fog!!
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál! :) Azóta jól vagyok, köszi! Voltam dokinál tegnap, azt mondta minden rendben, baba nincs, és nem látja, biztos volt-e! :( De azt mondta próbálkozzunk, aztán a köv. mensinél menjek, újra clostyzunk! :) Remélem, arra már nem kerül sor! :) Nektek sok egészséget és boldogságot kívánok! Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!