Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a jobb orvos Pécsett?

Melyik a jobb orvos Pécsett?

Figyelt kérdés

Hartmann Tamás vagy Labossa Gusztáv? Én mindkettőjükről csak jót hallottam.Vagy van más akit ajánlani tudnátok?

köszi

2009. aug. 3. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem orvost, de szülésznőt tudok ajánlani, professzionális, kedves, türelmes, mindenre válaszol, tele van jó tanáccsal és ott lesz a szülésnél ahogy beértél a Klinikára, egész végig - közben ismeri az összes orvost - számomra jobb megoldásnak tűnik, mint orvost fogadni, de természetesen mindenki máshogy van ezzel, ha szükséged lenne rá, akkor kérlek írj egy privát emailt és akkor küldöm a telefonszámát (csak mert itt nem szabad). A neve Sósné, Greskó Erika. Két lány édesanyja.
2009. aug. 3. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem ismerem azt általad említett orvosokat, de én is csak jókat hallottam róluk!

Én Dr. Borsay Péterhez járok (szintén Megyei Kórház), ő is nagyon kedves doki. :)

2009. aug. 3. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlásokat,még sajnos nem vagyok babás.

Csak az elejétől ahhoz az orvoshoz szeretnék járni.

Szülésznőre én is gondoltam már,érdemesebb felfogadni,mint a nőgyógyászt,többet segít.

2009. aug. 6. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Igy van, szülésznőt jobb fogadni szerintem. És akkor járhatsz a körzeti doktorhoz, nekem nagyon aranyos, es igazán alapos, ő nem vezet le szülést.
2009. aug. 7. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Labossa és Borsay nagyon kedves dokik.A legjobb viszont minden szempontból Varga Tamás,érdemes megkérdezned,h tud-e vállalni,mert többen akarják őt,mint amennyit elbír.A Megyeiben ő az ÁSZ.Nem csalódnál benne!
2009. aug. 11. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a Megyeiben a Dr. Dományhoz járok, csak +-at tudok róla mondani.
2009. aug. 31. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Én Hartmannt szerettem, bár hangulatember, lehet róla fura dolgokat is hallani.

Én évekik Banó Lászlóhoz jártam, járnék még most is, de messze költöztem Pécstől..őt melegen tudom ajánlani!! (nem egy pénzsóvár ember...)

2009. aug. 31. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!