Van kedvetek pocak körfogatokat írni (köldöknél), és persze a terhességi hetet is szeretném ha leírnátok? Pl 30 hét 100 cm 26hkm
117 cm, és 20 hetes kismama vagyok.
Tudom.. nagy pocakom van, ez már a 3. terhességem, azt mondta az orvosom már ilyenkor sokkal gyorsabban nő. :-)
86 cm,21hkm
Off: Ez így nem fer kérdés!! Mert lehet valakinek nem tudom:37 hetesen 120 cm a pocakja,de nem mindegy,hogy milyen magas! Mert alacsonyabb,átlagos testalkatú hölgynek nem lesz hatalmas pocakja,és mivel nem tudjuk,hogy ki mekkora,így sok emberben ott van,hogy: de kicsi a pocakom :-(
Láttam már olyan kérdést,ahol kicsi volt a kismama pocakja,és el volt keseredve- bár tök jó,ha nem lesz hatalmas a poci,hiszen így nem várható kötény has sem!!-és ezt megmagyarázni ezeknek a kismamáknak...
Üdv: 3 lányos,21hkm
húú 117 cm :) szép nagy pocid lehet, Gratulálok.
8 heteske, örülj míg nem túl nagy kényelmesen tudsz bármit csinálni, beleférsz a ruháidba, stb :)
5-ös igazad van :)
172cm vagyok, nem vagyok nádszál alkat :)
38+5hetes, és 117cm. Nem olyan vészes szerintem,de volt aki ledöbbenve nézte mekkora :)
Első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!