Hamarabb jött a babátok azért mert cigiztetek? Milyen károsodást szenvedett a cigitől?
Vágd pofán a szomszédasszonyt.
Az én szomszédasszonyom is bagózott a terhessége alatt és én örültem, hogy nem tudott szoptatni. a gyerek jól van, csak eléggé beteges.
2-es válaszoló vagyok. Miért lettem lepontozva? Kedves leőpontozó! Szerinted nem igaz hogy ez lutri? Hogy vagy lesz baja a babának vagy nem? Vagy az nem tetszett hogy leszoktam a cigiről? Áruld már el miért is nem hasznos a 2. hozzászólás...
A 3.-at értem miért nem tetszett és miért lett lepontozva... azt nem kell magyarázni, de ettől függetlenül a 3. is igaz sajnos.
Szia! Mikor 38 hetes terhes voltam a fiammal, a doki befektetett a kora terhes osztályra, mert nem volt jó az nst vizsgálat eredménye, és biztonságból befektetett. 7-en voltunk egy nagy szobában elhelyezve, rajtam kívül mindenki cigizett a szobában. Mondanom sem kell, hogy ők tényleg kora terhesek voltak 28-32 hetes kismamák, és mindnek áramlásos problémája volt, természetesen a cigi miatt, azt mondta az orvos. (természetesen cigiztek attól függetlenül tovább) Másnap együtt szültünk az egyik szobatársammal, a különbség kettőnk között az volt, h. én időre egy egészséges babát szültem, őt pedig sürgősen megcsászározták 32 hetesen, mert a gyereke veszélyben volt.
Szóval én is úgy gondolom,h. nagyon ártalmas tud lenni a cigi a babára, az anyuka legalább a gyerekére gondoljon, ha már a saját tüdejét, szervezetét tönkreteszi.
Persze nekem könnyű beszélnem, soha nem cigiztem, nem tudom,h. mi az az elvonási tünet, de attól függetlenül elítélem azokat a nőket, akik cigiznek terhesség alatt.
31hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!