Tapasztalatokat kérek, meddig lehet állapotosan autót vezetni?
Szia
Hat en meg jocskan vezetek a 8.honapban jarok! Legelejen vettem kismama biztonsagi ovet az jo mert nem nyom az ov. Szerintem meg a 36.hetig vezetek de utana mar egyedul nem! Mindenki addig amig ugy erzi szerintem!
33hkm
Szia!
Én is szintén végig vezettem,és nem volt probléma a pocak méret sem.Sőt így mindenhova eljutottam gyaloglás nélkül:)
Kicsit vicces, de en a 2. babammal egyedul mentem be a korhazba 10. perces fajasokkal :)
Egy masik kerdesnel mar lepontoztak a valaszomat, pedig leirtam, hogy nem jokedvemben tettem, hanem mert pont vizsgalatra mentem a 39. heten es kozben megindult a szules.
A parom dolgozott vegig, nem tudott velem jonni. De anno a naggyal is egyedul jartam a vizsgalatokra amugy.
Es inkabb vezetek nagy hassal, mint tomegkozlekedjek.
Igy a cuccaim is nalam voltak :)
Szoval szerintem mindenki addig vezessen, amig akar es tud. A pocakod miatt ne legyel otthonulo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!