Ultrogestan kérdés?
Figyelt kérdés
Kb egy hete használog ultrogestan hüvelykapszulát. Tegnap másik doki írt ki még plusz 2 dobozzal, hogy végig elég legyen. Ma kiváltottam, de ez lágykapszula, nem hüvelyi. 100 mg-os mind a 2. Biztos van köztük különbség! Menjek vissza, vagy szedhetem így?2012. szept. 26. 10:04
1/2 anonim válasza:
semmi gond,nem kell visszamenned,a szájon át szedőset kaptad,azzal annyi volt nekem a bibi,hogy egy hét múlva rosszul voltam tőle szinte minden nap. hányinger,gyomorfájdalom,álmosság. de nem mindenkinél jön ki így. esetleg a patikában megkédezheted kicserélik-e a hüvelykapszulára. de különbség nincs a kettő között.
2/2 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy a szájon át az jobb, ezért ne váltsak. Pedig megpróbáltam mert én is kutya rosszul éreztem magam. Erre meg azt mondta a doki, hogy nem az utronak van ilyen tünete hanem a terhességnek.
Szerintem igaza is volt. Mert még mindig szedem, de rosszullét már csak néha-néha.
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!