Barackvirág 5 kérdése:
36 éves vagyok,3. gyermekemet várom. Korom miatt Bp-re kell utaznom Genetikai vizsgálatra. Miből áll ez a vizsgálat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 14:02
11/15 anonim válasza:
Miért nem mész el Hajdú Krisztinához? Ő a legjobb genetikus. Uh-on is látszik a nagy baj, főleg a 12-13. héten. 85-90%-os eredmény+vérvétel.
Nem feltétlenk kell egyből hasba szúratni magadat.
Ő mondta, hogy külföldön 37. év felett van genetika.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek! Még egy kérdés:A vizsgálatért kell fizetni? Még mindig az a döntésem,hogy elvégeztetem a vizsgálatot,mert szeretném tudni,hogy egészséges babát fogok-e szülni,vagy sem.Nem akarom végig izgulni a maradék 6 hónapot.
2012. szept. 25. 15:13
13/15 anonim válasza:
Nem kell fizetni érte. És ahogy előttem is írták, nem fognak rögtön megszúrni, először csak UH lesz, és beszélgetés egy genetikussal, akivel megbeszélitek, hogyan tovább. Utána jön a szurkálás, ha javasolja, és beleegyezel, de az szerintem egy másik alkalommal lesz. Eredményt pedig még azután több héttel fogsz kapni.
14/15 anonim válasza:
a genetikus nem fog veled foglalkozni, javasolni fogja a magzatvízvételt, tök mindegy mi volt előtte. a 10-esnek meg üzenem, hogy kívánok neked olyan elbagatellizált fájdalmat, mint amit én éreztem magzatvízvételkor! Remélem sok olyan fájdalomban lesz még részed
15/15 r.timi válasza:
a genetikus igenis foglalkozni fog veled emiatt nem kell tartani. Az esetleges vizsgálatot rögtön az első alkalommal fogjátok megbeszélni, mivel csak szerdánként végeznek ilyen vizsgálatot igy az időpontot is megbeszélitek. Tehát pontosan kétszer kell menned a kórházba. Az előttem szólonak üzenem, hogy ilyen bunkó, rosszindulatú hozzászólást még nem olvastam. Szégyeld magad. Milyen dolog másnak rosszat kiváni és ijesztgetni mindenféle hülyeséggel embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!