Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakori hasi uh nem árt a...

Gyakori hasi uh nem árt a babának? Nektek milyen gyakran volt? Csak a kötelezők vagy azon kívül többször is?

Figyelt kérdés
8 hetes vagyok, de eddig már 4-szer volt hasi uh és 1-szer hüvelyi, különböző okok miatt.
2012. szept. 25. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem eddig voltak a kötelezők, és 4hetente meg szokta nézni a dokim is, plusz most szeretnénk menni 4Dre, kb 10 Uh-on tuti voltam már. 28hetes kismama
2012. szept. 25. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:

En is elég sűrűn járok, mert sajnos nincs minden rendben.

Vannak akik szeretik riogatni az embereket, mert úgy érzik jól magukat.

Amúgy mindent bebizonyítottak már, sőt még annak az ellenkezőjét is.

Szerintem károsnak biztos nem káros, de mondanak olyat is, hogy a baba nem szereti. Hát sajnálom, majd megvigasztalom, de én se bánnám ha nem ijesztgetne állandóan.

Ha nem lenne muszáj biztos nem járkálnék állandóan.

2012. szept. 25. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokszor lehet, viszont sokáig egyszerre nem lehet, mert felmelegszik a magzatvíz és az árthat a babának.
2012. szept. 25. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

már én is több uh-n voltam, mint kellene. az utolsón, már nagyobb volt a kislányom, nem is tetszett neki, hogy kukkoljuk, bújocska-fogócskát játszott a dokival :)

hüvelyi nekem amúgy 3x volt, plusz legalább 4 hasi uh.

2012. szept. 25. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
20 hetes vagyok. Idáig 6uh-n vagyok túl. Abból 3x kb. másfél perc volt az egész, és 3x.max 4-5perc.
2012. szept. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!