Létezik, hogy a propolisz elősegíti a teherbe esést? Kinek mi vált be? Nagyon szeretnénk babát, PCO-s is vagyok, így félek is, hogy soká fog összejönni.
Kinek mi vált be?
Nagyon szeretnénk babát, PCOS is vagyok, így félek is, hogy soká fog összejönni.. Már négy hónapja próbálkozunk, ez tudom, hogy nem sok idő, csak már szeretnénk örülni..
Szia!
Én nem voltam se pco-s, sem semmilyen, mégsem jött össze több mint 1 évig.
Nekem előtte volt már terhességem, de az sajnos tragédiával végződött. Na nem is ez a lényeg most. Hanem az, hogy tudtam hogy teherbe tudok esni hisz már voltam az.
És kétségbe voltam esve hogy akkor mégis miért nem sikerül.
Mind a kettőnket kivizsgáltak genetikailag is. Páromnak még a spermáit is ( pedig azt tudtuk hogy azzal nincs gond, de akkor már legyen meg az is).
Aztán csak teltek a hónapok és semmi.
Minden hónapban nézte a dokim a peteérést, szinte már előre meghatározott időben voltunk együtt ahogy a dokim mondta, mégse.
Aztán azt mondta rásegít egy kicsit. Kaptam peteérést serkentő gyógyszert. Ezzel sikerült a 2. hónapnyi kúra után teherbe esnem.
Szerintem ha akkor nem kapom ezt a bogyót, még mindig nem tartanánk sehol.
Sok sikert!
Szia
Ha már propoliszon gondolkozol akkor ne azt szedd, hanem a méhpempőt. Csakis tiszta méhpempőt (nem kapszula formájú, nem feldolgozott) lehetőleg méhésztől.
Az előzőhöz hasonlóan én is kaptam gyógyszeres rásegítést és teherbe is estem, de elvetéltem. Utána kezdtük a méhpempőt szedni mindketten. A 3. hónapban, mikorra a méhpempő hatása elvileg elkezd érződni, terhes lettem.
Nem tudom, hogy emiatt volt-e vagy pedig a gyógyszer (én Clostit kaptam) hosszú távú hatása volt, de mindenesetre egy próbát megér.
7hkm
Köszönöm a válaszokat! Gratulálok és jó egészséget kívánok Nektek!
Akkor a méhpempőt kipróbálom!
Várom még a válaszokat, tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!