Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zinnat 500mg-ot lehet szedni...

Zinnat 500mg-ot lehet szedni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
5hetes terhes vagyok.Légúti fertőzësem van.A házidokim Zinnatot írt fel. ez a gyógyszer nem árt a picinek?
2012. szept. 25. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
mondtad hoyg terhes vagy? csak annak függvényébe irnak fel gyógyzsert
2012. szept. 25. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt szedni kezdené a gyógyszert

Feltétlenül tájékoztassa orvosát a kezelés megkezdése előtt, ha:

- allergiás cefuroximra, a készítmény bármely összetevőjére, továbbá penicillinekre vagy más antibiotikumokra,

- terhes,

- szoptat.

Fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát, milyen más gyógyszereket szed, beleértve a vény nélkül vásárolt készítményeket is.

2012. szept. 25. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 8 hetesen lettem influenzás,szintén ezt kaptam. Mondtam a dokinak,hogy babás vagyok. Ha tud róla az orvosod,hogy terhes vagy és ezt írta fel,akkor vedd be! Ha halogatod,csak többet ártasz,mint használsz.

39 hkm

2012. szept. 25. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

24 hetesen hugyuti fertozest kaptam, nogyogyaszom zinnatot irt fel ra. Azt mndta ez kifejezetten terheseknek valo antibiotikum:)

28 hetes kismami

2012. szept. 25. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

:)

2012. szept. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!