Miert faj ennyire? Ez normalis? Tudok ellene tenni? Doki?
Figyelt kérdés
Mar egy ideje erzekeny vagyok az ulesre.A fekvessel nincs gond, de az ules borzalmas!!! Max 2orat tudok ulni, utana fel kell alnom, de nemis ez a baj, hanemhogy onnantol iszon,at fajdalom leulni. Ugy faj a farok csontomnal, mintha elsggeltem volna a jegen. 20 hetes vagyok, ezt kb a 15.hettol erzem, bar mostanaban sokkal rosszabb. Sulibajarok, ott vegkepprossz vegog allni az orakar, foleg hogy akkpr meg a labam faj. Tippek? Mit tudok tenni? Koszi2012. szept. 24. 21:17
1/3 anonim válasza:
Sajnos ahogy tágul a azember medencéje az bizony fájdalommal jár. Viszont, ha nagyon kellemetlen akkor lehet a baba is nyomhat ám valami ideget és attól is lehetnek fájdalmaid. Mindenképp szólj az orvosnak és kérd ki a tanácsát.
Sajnos rossz hír, hogy szülés után ahogy mennek vissza a csontok a helyére az is fáj. :(
2/3 anonim válasza:
A legjobb lenne, ha kimozgatnád magad, legalább heti kétszer. Járj el kismamatornára, az kellőképpen bejáratja a csontjaid és az izületeidet. És próbálj meg azért óránként egy tíz percet megmozgatni magad, sétálj egyet, vagy ilyesmi. Amúgy meg doki tud rá mondani majd rá valami okosat!
Kitartás!
31 h km
3/3 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, nekem el is volt törve. Már két terhességet végigszenvedtem vele, most pedig a harmadikat. Voltam vele ortopédián ott se tudtak vele semmit csinálni, írtak flector kenőcsöt, de ugye azt nem ajánlják terhesen. Nekem járáskor, vagy fekvésből felülés vagy épp forduláskor is borzalmasan fáj. Szólj a dokidnak hátha nálatok tudnak vmit okoskodni. Ha igen szólj légyszi nekem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!