Ki meddig húzta?
Figyelt kérdés
2 napja távozott a nyákdugóm egy része, ma pedig a többi.Véres nem volt.Ki mikor szült meg ezután?
37hkm
2012. szept. 24. 19:17
1/8 anonim válasza:
Ez változó szerintem. Lányomnál még 3 hétig húztam, miután távozott a dugesz.
2/8 anonim válasza:
Szia! Nekem fájások közben a kórházban ment el a nyákdugóm, szóval nekem rá pár órára megszületett a kislányom. Ma 7 hetes.
3/8 anonim válasza:
29 hetesen kicsit kinyílt a méhszájam, távozott a nyákdugóm, és majdnem 39. hétig húztam. Szerintem semmire nem lehet következtetni belőle! Könnyű szülést:)
4/8 anonim válasza:
szülés előtt 1 héttel volt egy kevés barnás folyásom.Nem tudom hogy a nyákdugó volt-e mert a doki szerint akkor még zárt voltam,de nekem rá 1 hétre lett meg a babám.
5/8 anonim válasza:
Nekem már 1-2 hete távozott,2 ujjnyira nyitva vagyok,3. baba,és még semmi.39 hetes terhes vagyok...
6/8 anonim válasza:
Szia!
Mult szerdan megvizsgalt a doki,megallapitotta,hogy 2 centire nyitva vagyok. Aztan csutortok este elment a nyakdugom es azota is egyben vagyok meg,holnaputanra vagyok kiirva.
7/8 anonim válasza:
36 hetesen 2 ujjnyira kinyíltam, akkor távozott a nyákdugó, végül 40+6-ra szültem.
8/8 anonim válasza:
Szia 36+0 hetesen távozott a nyákdugó, 37+0-n szültem. Első baba, de szerintem a melegfront is közrejátszott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!