Lehet e baj a babaval ha verses es gorcsoles nelkul?
Figyelt kérdés
17 hetes vagyok es meg mindig nagyon picike a pocakom inkabb szeles,tunetem elso hetekben sem volt de szerencsere mindig minden rendben volt,de mara mar annyira jol erzem magam h neha azt is elfelejtem h terhes vagyok.dokihoz csak oktober elejen megyek addig mar nincs sok,de megis nehez kivarni. A kerdesem az lenne h akinek problemaja volt terhesseg alatt az nem tunetmentesen zajlott ugye?2012. szept. 24. 17:34
1/1 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de sajnos előfordul igen. De semmi képpen sem ilyeneken gondolkodj! Én 24 hetes voltam, amikor a kislányom minden tünet nélkül meghalt. Mivel elötte is csak gyengén éreztem a mozgását, rá 1 hétre derült ki, hogy meghalt. Szóval sajnos előfordul!! CSAK POZITÍVAN!!!!!!!:) Boldog babavárást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!