Barcs, Szigetvár környékiek!? Orvos kérdés.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
dr Kisimréről vélemények? Jár/járt hozzá valaki terhesgondozásra, szültetek nála? Milyen ember, milyen orvos?
2012. szept. 24. 09:33
1/3 anonim válasza:
Csak rosszat hallottam róla, van egy gúnyneve is azt hiszem mészáros, abszolút nem ajánlom, ha Szigetvár mellett döntesz,akkor onnan tudok ajánlani valakit,mert Barcsról sokan járnak hozzá, sőt még van ismerősöm aki Pécsről is hozzá járt,nővérem nála szült 3 gyereket, a neve Rétvári
2/3 anonim válasza:
Különösen rosszat nem hallottam róla, csak annyit, hogy nem mondja meg előre a baba nemét:) :(.
3/3 anonim válasza:
most szült a nővérem szomszédja nála és össze vissza szabdalta azt mondta, mindig mogorva, alig lehet érteni amit beszél,első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!