Van itt olyan aki xanaxot vagy hasonlót szedett mikor terhes lett? Le tudott állni?
Figyelt kérdés
Xanax mellett lettem terhes, abbahagytam ahogy megtudtam. Most 15 hetes vagyok a dokim azt mondta inkább vegyem be mint rosszul legyek tegnap kellet egy fél és hetek óta végre először mélyen pihentetően tudtam aludni, mondjuk egy 0,25 fele csak, bízom benne ez tényleg nem árt. Ma nem vettem be, de annyira jó lenne mert ki vagyok a 10 hete nem alvástól, akár milyen fáradt vagyok 1-2 óra után felébredek. Olyanok válaszát várom aki tudja miről beszélek és tanácsot ad nem bírál....2012. szept. 23. 21:34
1/6 anonim válasza:
szia4
én is pont 15 hetes vagyok.én rivotrilt szedtem.és amikor megtudtam h baba van én leraktam.de rám kemény pánikrohamok törtek kb 6-7x. tiszta rosszul vtam és egyszer vettem be..mert a többinél megnyugtattam magamat..nagyon lassan vettem levegőt és bent tartottam míg tudtam.én sem tudtam aludni..de ez most megváltozott. csak most derült ki h cukros vagyok és vesekövem is van..tehát nem vagyok nyugodt.de citromfűteát iszom és SedatifPc-t szedek.
2/6 A kérdező kommentje:
Én a citromfüvet kapszulában szedtem de semmi hatása....jó neked hogy tudsz már aludni:-) nekem is voltak iszonyú pánik rohamaim, de túl vagyok, legyőztem mindig, csak a nem alvás rossz.
2012. szept. 23. 22:51
3/6 anonim válasza:
nyugi! neked is fog sikerülni az alvás!! én azt mondom h szerezz be teát és iszogass meg este kb 3dl-t. és vegyél sedatifPc-t is. sikerülni fog ha nekem sikerült..majdnem 8 éve gyógyszereztem magam!!sajnos.
4/6 A kérdező kommentje:
A tea biztos jó, de ha azt iszom akkor óránként pisilek akkor meg azért nem alszom, a szedativ PC-t megpróbálom...
2012. szept. 24. 10:45
6/6 anonim válasza:
Én is szedtem előtte 12 évig hol kevesebbet hol többet de rendszeresen.Még a terhesség előtt elkezdtem csökkenteni de még a terhesség 10.hetéig hetente egyszer kétszer bevettem egy felet.Én sem alszom jól 3-4szer felkelek egy éjszaka van ,hogy többször is és van,hogy 1-2 órát fent is vagyok ilyenkor de én azt hittem eddig,hogy ez a terhesség miatt van és nem a xanax elhagyása miatt.Hirtelen úgy tudom nem is szabad elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!