39. heti vércsop meghatározás eredménye "A" Rh: Du? Mit jelent ez? A negatív paragép
Figyelt kérdés
2008. máj. 16. 20:44
1/3 A kérdező kommentje:
Mármint "A" negaív vagyok...és paragép :)
2008. máj. 16. 20:56
2/3 anonim válasza:
Az ember vércsoportja nem szokott megváltozni.Nem is értem,hogy miért határozták meg neked megint.Ezzel a du jelöléssel még sehol nem találkoztam.Sőőőt,vérvételem is a 34 héten volt legutóbb.
Vagy van valami spec. problémád,és azért szűrnek?Ha igen mi,mert így könnyebben tudunk mit mondani.Ha viszont minden rendben volt eddig akkor nem hiszem,hogy igen komoly jelentősséggel bírna.
3/3 anonim válasza:
Szia. A vércsoport valóban nem változik, de ellenanyagot szűrnek, mert az változhat. Legalábbis nekem ilyesmit mondott a védőnő. Nekem is már háromszor nézték, pedig nincs semmi bajom, és ráadásul én A+ vagyok. Szerintem akkor ez is kórház függvénye. Az én papíromon nincs Du rövidítés.
Üdv, 32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!