Ha a pocakomat megrázom és erre sem reagál a babám, akkor gond lehet? 39 hetes vagyok.
Az mondják ilyenkor már nem mozog annyit,mert készül a születésre. Ennek ellenére hívd fel a dokid,nehogy baj legyen,ha megnézetni nem akarod! Egy telefont szerintem mindenképp megér!
34hkm
Oké, hogy kevesebbet mozog, de nem mindegy mennyivel. Nézesd meg inkább,legalább te is megnyugszol. Vagy legalább beszélj a dokiddal.
Tegyél rá egy pohár meleg teát. Reagál rá?
Szia!
Valóban ilyenkor már azt mondják nincs annyi helyük,és nem mozognak annyit. Én inkább azt vettem észre,hogy a jellege más,mint ahogy írod is,csak kinyomogatja magát. Egyik nap én is beparáztam,mert felkeltem,és pár óra múlva tűnt fel,hogy valami hiányzik,aztán rájöttem,hogy az,hogy nem érzem őt. Rázogattam a hasam,nyomogattam a popsiját,nem reagált az ég világon semmire,hiába ettem,vagy ittam,semmi. Már épp menni akartam(de közben végig bökdöstem) amikor arrébb mászott. Valójában csak aludt,és szerintem utána is csak azért mozdult meg,mert idegesítette,hogy piszkálom. De én is azt mondom,ha hasonló eset lesz legközelebb,és sokáig nem érzed,akkor inkább egy telefon,vagy egy ügyelet,és legalább megnézik a picit =)
39hkm
A végén már nincs annyi hely, nálunk is csak "helyezkedés" volt, pedig előtte naponta megfordult teljesen és kapálózott össze-vissza.
CTG-n is lustálkodott, csokit kellett ennem, hogy felébredjen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!