35-36 kismamák hogy bírjátok az utolsó pár hetet? Derékfájás deréktáji görcs előfordul? Mi lehet ennek az oka? Kitartás már csak el telik ez az idő is
Szia!
Én 35+1hetes vagyok. Az alvás szörnyen nehéz, van h csak a fotelben ülve tudok aludni. Sokat keményedek, tuti nem viszem végig. Hétfőn megyek dokihoz, aztán rá egy hétre 10-én megyek először nst-re. Na ha addig kibírom, az már csoda lesz. Nagyon túl lennék már rajta...Ráadásul már nagyon nyűgös, elviselhetetlen avgyok. Van már egy kislányom, sajnos már ő is apához húz az utóbbi időkben, ami ismételten szomorúvá tesz.
Igen én is remélem gyorsan telnek majd a napok.
Ja! És a hőség...elviselhetetlen. Klímázok a lakásban, és csak este 8 után megyek egy könnyű sétára át a kisboltba:)
Ennél több nem megy.:)
Derekam ritkán fáj, inkább csak fekvés után. Kényelmetlen már minden, nyom a pici.
Minden jót!
K.
Szia! 34+6 hetes vagyok. Nekem kb. 1 hete elkezdett tágulni a medencém, ami elég nagy fájdalmakat okoz. Ha sokat vagyok talpon bedagadnak a lábaim. Az alvás olyan hajnal 4ig 3* felkeléssel úgyahogy megy, de utánna csak kínlódok. Napközben jól esne többet pihenni, de most vagyunk a költözés kellő közepén, hiába van segítségem nekem is muszál ott lennem, és persze az idő is szorít. 11-én megyek először NST-re, a doki szerint aug. 15-től bármikor érkezhet a bébi.
Sok kitartást mindanyiótoknak és könnyű szülést!
Szia.
Én 35+2 napos vagyok, és már 3 hete csak fekszem, mert koraszülés gyanús voltam, ki vagyok nyílva egy újjnyira.Jövő héten betöltöm a 36 hetet, utána már felkelhetek.Keményedni nem szoktam, igazán fájdalmaim nincsenek, csak az alvás nehézkes, 4-5 órát jó ha alszom naponta.A meleget iszonyú nehezen bírom már, izzadok, pedig ugye nem csinálok semmit.Ja és kezem van egy kicsit bedagadva, de az amúgy is dagadós.
Még sok mindent kell venni a babának.
Remélem egy 2-3 hét és meglesz a pici.
További jó várakozást.
Szia!
36+2 hetes vagyok. Nekem sem nagyon van okom panaszra, ugyanis az alvás még mindig jól megy, ahhoz képest, hogy hatalmas hasam van, és egy gerincproblémám. Kb. 30 hetes koromtól dagadok én is, nekem először a kezeim lettek mamut méretűek :))), aztán már a lábaim is. Esténként szenvedek jobban, amikor lepihenek, és érzem feszülni a bevizesedett tagjaimat. Csodálom az előttem szólókat, akik még csak most költöznek vagy a babaholmikat még csak most teszik rendbe, ugyanis én erre már nem lennék képes, max. az ebédet főzöm meg, elmosogatok, és végem van. A meleg borzasztó, amikor csak lehet a klímás lakásban döglök (de sajnos sokat kell szaladgálnom más dolog miatt). Szóval nagyon remélem, hogy hamarosan vége lesz, vagy legalábbis lehűl az idő. Kitartást, és boldog babavárást, valamint nagyon könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!