Adnátok nekem tippeket, hogyan borotváljam az intim részt?
Figyelt kérdés
Gömbölyödik a pocakom, nem látok le:) és hát eléggé kényelmetlen így orvoshoz járkálni:)
Ki hogyan szokta?
2012. szept. 21. 14:19
11/18 A kérdező kommentje:
Mért hogy néz ki ilyenkor? o:
2012. szept. 21. 15:24
12/18 anonim válasza:
Szia!én 38 hetes vagyok igy eselytelen,h barmit is lássak odalennt!:-) érzésre szoktam,h nem-e maradt el valahol de a végen mindig elökeresem a kistükröt és ránézek,h mennyire lett lapos!Nem feltetlen az ovos miatt szedem le hanem mert barmikor ugy gondolhatja mano kibujik és semmi képp nem szeretném,h a szülöszoban valami vad idegen borotvaljon!:-) Szép kellemes várrandossagot kivanok Neked!38hkm
13/18 anonim válasza:
Én hármat szültem, mindet borotválatlanul és senki nem nyúlt hozzám.
De nyilván kórházfüggő ez is, mint sok minden más...
Szép szülést Nektek!
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást nektek is, aki már babázik, annak jó babázást kívánok:)
2012. szept. 21. 18:52
15/18 anonim válasza:
apának ha van elektromos borotvája, annak a pajeszvágójával szépen le lehet csinosítani. Borotvával én nem mertem, mert szinte "vakon" huzigáltam először, aztán meg úgy viszketett mint a csuda...
16/18 anonim válasza:
érzésre csinálom aztán pedig a párom leellenőrzi és ha lemaradt akkor segít :) eddig csak egyszer volt gond amikor véletlen megvágtam magam, majd magam alá csináltam úgy fájt :S azóta kicsit félek is a borotvától de zavar a tudat ha maci van odalenn
17/18 GeriMan válasza:
XD én akockáktól nem látok odáig dagik :)
18/18 anonim válasza:
Mondd, észrevetted, hogy gyermeküket váró nőket dagiztál le???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!