Abortusz után mennyi időt kell kórházban lenni, ha még eddig nem volt abortuszom?
Mondjuk nekem missed ab.-om volt, én véreztem is, szóval nem ugyanaz, de voltak abortuszra várók is, és annyi ideig voltak bent, mint én! Szerintem kórház függő a dolog, én vidéki vagyok!
Reggel bementem, 11 körül kerültem a műtőbe, 2-3 óra megfigyelés, és délután 4-kor már otthon voltam!!
Nem lehetne a 615.? [link]
Akárki akármit mond, belőle is ilyen baba lehetne. Annyian kaptak családot, és boldogok, hogy élhetnek!
Az abortusszal magadat is tönkre teszed, a lelkednek nem lehet hazudni, csak az eszednek.
Nagyon sajnálom, hogy válságban vagy. A miskolci kórházat (a megyeit) ismerem, ott szültem én is. Olyan szívesen segítenék neked más utat találni, akár anyagiak, akár más a gondod-bajod, ami miatt az abortuszra gondoltál. Nem akarod leírni,miért? Hátha találnánk rá megoldást, és akkor nem kellene magadat tönkretenned, no meg a babád is élhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!