Hány hetes terhességnél lehet (érdemes) kismamanadrágot venni?
A kismamanadrág kicsit drága, és arra gondolj, mert ugyan a hasánál jól tágul, de mivan, ha a feneked nő, vagy a csípőd?
Szerintem csak a 12. hét után , addig meg csak egy sima bővebb nadrágot vegyél ami olcsó, mert lehet hamar nem lesz jó.
Szia! Tényleg elég drágák a gyári kismama nadrágok és valóban hízhat még a combod is. A legjobb megoldás szerintem az, ha feláldozol egy-két olyan meglévő gatyót, amit már éppen nem tudsz kényelmesen hordani és vásárolsz hozzá jó tágulós pl.: pamut anyagot, amit egy varrónő kb. 800 Ft-ért betold a has és derék résztre! Csak ki kell vágnia a cipzárt, vagy a gomot. Elég 50 cm széles anyag (300 Ft), hogy felérjen jó magasan, hogy később se "guruljon" le a növekvő pocakról. Én így csináltattam eddig 4 nadrágot(hosszú szárú, farmer, halászgatya, vászon nadrág). Nagyon kényelmes, olcsó és paktikus!!! :)))Először 12 hetesen varrattam ilyet, előtte pedig hajgumival tartottam össze a nadrágokat a hasamon, mert nekem is kényelmetlenek voltak szinte a terhesség elejétől.:))
Csak arra kell gondolni, hogy azért maradjon a mostani nadrágaidból szülés utánra is, nehogy akkor meg abból legyen hiány :))))
Boldog babavárást!
23 hetes kismama
Ja és teljesen úgy néz ki, mint egy normális kismama nadrág, cak sokkal olcsóbb.
23 hetes kismama
Megveheted most is nyugodtan, nem korai. Én is hamar vettem, mert már szorítottak amúgy is a ruháim. Arra figyelj, hogy a hasa fix vonala nagyon lent legyen, tehát igen lentről induljon a pocakbetét, mert az szorítani fog később, ha nincs elég alacsonyan. De most jön a nyár, vegyél szoknyát, és hosszabb felsőt, az nem is kell, hogy kismama legyen:-)
A kantáros naci is nagyon jó:-)
Próbálj olyat venni, aminek rugalmas az anyaga, és akkor nem gond, hogy hova jönnek majd a kilók:-)
Legyen könnyű, kényelmes anyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!