Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhességnél lehet...

Hány hetes terhességnél lehet (érdemes) kismamanadrágot venni?

Figyelt kérdés
5hetes terhes vagyok,már most kényelmetlen(szoros)a nadrágom.Milyen fajtát vegyek?Szerintem a kismamanadrág még korai!?
2008. máj. 16. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:

A kismamanadrág kicsit drága, és arra gondolj, mert ugyan a hasánál jól tágul, de mivan, ha a feneked nő, vagy a csípőd?

Szerintem csak a 12. hét után , addig meg csak egy sima bővebb nadrágot vegyél ami olcsó, mert lehet hamar nem lesz jó.

2008. máj. 16. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
és mé annyit, hogy amit érzel az csak kis puffadtság, mert az még nem a babától kényelmetlen, csak mindened tágul. azért mindenképp kerüld a szorosat. az 1. válaszoló.
2008. máj. 16. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
szia, én a 20. hétig kitoltam a vásárlást, mert nem olcsó. Addig vettem egy számmal nagyobb farmert turkálóban, amikor a pocak miatt már nem volt kényelmes, pár hétig melegítőben mászkáltam, de attól valahogy olyan slamposnak éreztem magam. úgyhogy vettem egy kismama-farmert, de abból is 40-eset, hogy minél tovább jó legyen. Most vagyok 28 hetes, még mindig hordom. Kényelmes, de nem a divatvilág csúcsa :) A C&A-ban lehet jókat kapni egyébként.
2008. máj. 16. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Tényleg elég drágák a gyári kismama nadrágok és valóban hízhat még a combod is. A legjobb megoldás szerintem az, ha feláldozol egy-két olyan meglévő gatyót, amit már éppen nem tudsz kényelmesen hordani és vásárolsz hozzá jó tágulós pl.: pamut anyagot, amit egy varrónő kb. 800 Ft-ért betold a has és derék résztre! Csak ki kell vágnia a cipzárt, vagy a gomot. Elég 50 cm széles anyag (300 Ft), hogy felérjen jó magasan, hogy később se "guruljon" le a növekvő pocakról. Én így csináltattam eddig 4 nadrágot(hosszú szárú, farmer, halászgatya, vászon nadrág). Nagyon kényelmes, olcsó és paktikus!!! :)))Először 12 hetesen varrattam ilyet, előtte pedig hajgumival tartottam össze a nadrágokat a hasamon, mert nekem is kényelmetlenek voltak szinte a terhesség elejétől.:))

Csak arra kell gondolni, hogy azért maradjon a mostani nadrágaidból szülés utánra is, nehogy akkor meg abból legyen hiány :))))

Boldog babavárást!

23 hetes kismama

2008. máj. 16. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja és teljesen úgy néz ki, mint egy normális kismama nadrág, cak sokkal olcsóbb.

23 hetes kismama

2008. máj. 16. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
A C&A-ban lehet kapni 2500Ftért gumis pamut övet kapni, amit fel tudsz venni akkor is ha már a cipzárt sem tudod felhúzni.Ez az öv eltakarja és fenntartja a nadrágot... így sokáig nem kell költened ilyenekre.
2008. máj. 16. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
szia!! nekem a 6.héttől olyanok voltak a nacijaim+a farmerjaim, hogy inkább a szekrényben hagytam őket és tetszik-nem tetszik megvettem az első kismamanacijaimat. most a 12. hétben vagyunk és annyira kényelmesek, imádom őket!! a testalkatomra pedig ( hogy a fenekemre is rámenjenek később) igyekszem figyelni. szabadkán (szerbiában) a piacon vettem mindet és 3000-4500 ft között vannak, ezer fazon, szín, anyag. ebben a butikban csak ez van :)
2008. máj. 16. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Megveheted most is nyugodtan, nem korai. Én is hamar vettem, mert már szorítottak amúgy is a ruháim. Arra figyelj, hogy a hasa fix vonala nagyon lent legyen, tehát igen lentről induljon a pocakbetét, mert az szorítani fog később, ha nincs elég alacsonyan. De most jön a nyár, vegyél szoknyát, és hosszabb felsőt, az nem is kell, hogy kismama legyen:-)

A kantáros naci is nagyon jó:-)

Próbálj olyat venni, aminek rugalmas az anyaga, és akkor nem gond, hogy hova jönnek majd a kilók:-)

Legyen könnyű, kényelmes anyaga.

2008. máj. 16. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor vedd meg, ha a régire már úgy érzed nem kényelmes. Én a 9. héten vettem. Ajánlhatom neked a C&A áruházat, minden nagyobb bevásárlóközpontban van. Én is ott vettem és imádom. A legkényelmesebb ruhadarab amit valaha vettem. Olyan anyaga van, mintha egy fittnesz nadrág lenne, mindenfelé nyúlik, de mégis jó a szabása. 7-8 ezer körül mindenfajtát kaphatsz ott és van minden méretben!
2008. máj. 17. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!