Ez természetes vagy aggódjak?
Alapvetően nem szokott bajt jelenteni az, ha olyan érzésed van, mint mikor megjön. Az enyhe fájdogálás még nem gond, nekem is volt.
Viszont említsd meg a vizsgálatkor, ne csak a védőnőnek mondd.
S szedj magnéziumot (pl. magnesii citricit), az segít ellazítani az izmokat, és az enyhe görcsöket is meg tudja szüntetni.
Első terhességemnél nem is figyeltem, h érzek-e ilyent? A 2.nál ijedtem meg, mert már 2 hónapos terhes voltam (1 mesi kimaradt), amikor a régi mesim napján bele-beleszúrkált, mintha meg akarna jönni. Tiszta para voltam, hogy elmegy ez a gyerek, vagy mi lesz??? Vérzés, nagyobb görcs nem volt, így nem rohantam sehova. Aztán pár nap múlva elmúlt. A köv. hónapban ugyanez még megismétlődött, de a babával minden oké volt. Még állítólag az is belefér, ha 1-2 vércsepp van a bugyin, mert sokszor a szervezet nem áll át rögtön "terhesség" üzemmódba.
Uh-n mond inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!