Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes kismama vagyok....

14 hetes kismama vagyok. Domestossal mennyire takaríthatok?

Figyelt kérdés
Próbálom szájmaszkba tenni,de még igy is érzem a szúrós szagát,ami kellemetlen.Mit tegyek?

2012. szept. 17. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal takarítasz, amivel jólesik, nem kell szájmaszk.
2012. szept. 17. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire csak akarsz. Én 36 hetesen ajtót-ablakot festettem, hígítóval sikáltam a padlót, domestossal mostam át minden bútort költözéskor... Semmi bajom nem lett.
2012. szept. 17. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:

De most ezt miért kell?? Én meg 38 hetesen még elmentem a nagyobbal a boltba, és minden nap felporzsívóztam, felmostam, takarítottam.... de a padlót súrolni higitóval!??

Domestost kerüld, amennyire csak lehet, én meg azt mondom. Helyette van más, pl. cif, vagy olyan tisztító,a miben nem klór van, ugyanolyan jó. Jut eszembe! van a domestosnak klór nélküli változata is, az is jobb ilyenkor. Az hagyján h a domestos büdös (konkrétan terhesség alatt a rosszullét kerülgetett tőle), de nemigazán jó a gőzét beszívni. Bajod nem lesz tőle, csak émelygést, rosszulléte, szédülést okozhat alapjáraton is.

2012. szept. 17. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is takarítottam domestossal terhesen,semmi bajunk nem lett.
2012. szept. 17. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod ki az ecet-szódabikarbóna/bórax kombót?
2012. szept. 17. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azt mondta a védőnőm hogy kerüljem a klór tartalmú cuccokat,de persze néha nem tartom be.Húzok gumikesztyűt.Remélem nem lesz baja a babának.:)
2012. szept. 17. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, sikáltam a padlót, mert a festék pötty mással nem jön fel. Semmi bajunk nem lett, főleg, hogy kb 10 percig tartott huzatban.
2012. szept. 17. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne domestossal takaríts, a klórgáz valóban nem egészséges. Nemcsak kismamáknak nem. Vegyél Sanytolt, környezetkímélő, és a vírusok, gombák, bacik 99,99%-át írtja ki, és kellems illatú is. Ha viszont vegyszerezel, feltétlen használj kesztyűt!

A Sanytol olyannyira emberbarát, hogy majd a pici játékait nyugodtan áttörölheted vele, mert nem okoz gondot, ha lenyal belőle etc.. One Euro-s boltba a legkedvezőbb az ára. Én kb 2 éve csak ezeket használom. Semmi klóros sz*r nincs a házba.

2012. szept. 17. 22:42
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. szept. 19. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!