14 hetes kismama vagyok. Domestossal mennyire takaríthatok?
De most ezt miért kell?? Én meg 38 hetesen még elmentem a nagyobbal a boltba, és minden nap felporzsívóztam, felmostam, takarítottam.... de a padlót súrolni higitóval!??
Domestost kerüld, amennyire csak lehet, én meg azt mondom. Helyette van más, pl. cif, vagy olyan tisztító,a miben nem klór van, ugyanolyan jó. Jut eszembe! van a domestosnak klór nélküli változata is, az is jobb ilyenkor. Az hagyján h a domestos büdös (konkrétan terhesség alatt a rosszullét kerülgetett tőle), de nemigazán jó a gőzét beszívni. Bajod nem lesz tőle, csak émelygést, rosszulléte, szédülést okozhat alapjáraton is.
Ne domestossal takaríts, a klórgáz valóban nem egészséges. Nemcsak kismamáknak nem. Vegyél Sanytolt, környezetkímélő, és a vírusok, gombák, bacik 99,99%-át írtja ki, és kellems illatú is. Ha viszont vegyszerezel, feltétlen használj kesztyűt!
A Sanytol olyannyira emberbarát, hogy majd a pici játékait nyugodtan áttörölheted vele, mert nem okoz gondot, ha lenyal belőle etc.. One Euro-s boltba a legkedvezőbb az ára. Én kb 2 éve csak ezeket használom. Semmi klóros sz*r nincs a házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!