Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Örk kérdés? Magán orvos vagy...

Örk kérdés? Magán orvos vagy sima szakrendelés? Terhesgondozásra fogadott doki vagy nem? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt magán!

A szakrendelés nálunk katasztrófa. Legalább két órát kell várni. Hát én ezt munka mellett nem engedhettem meg magamnak.

Ráadásul a dokimat, akár este is fel tudtam hívni,ha valamiért aggódtam, nem úgy ment!

Nekem konkrét a gyerekem életét is az mentette meg,hogy van saját dokim!

Nem mozgott már kb. fél napja. Reggel felhívtam, és mondtam,hogy mi van. Bár azzal nyugtatott,hogy ez még normális lehet, azért azonnal menjek át (másik városban van szülészet) NST-re.

Ott egy percet sem kellett várnom, ahogy megérkeztünk, átöltöztem és már a gépen is voltam.

Végül sürgősségi császárom lett, mint kiderült több soron betekerte magát a zsinórba.

Na már most,ha én bemegyek sztk-ba, ott min. 3 órát kell várnom, mire NST-ra intéznek időpontot. De inkább többet!

A dokim szerint nagy valószínűséggel délutánra már nem élt volna a gyerek, vagy olyan szintű oxigénhiány lett volna,hogy azt inkább ne akarjam!

Szóval nem bántam meg. De nem csak a szülés miatt, hanem egyébként sem!

2012. szept. 17. 08:29
 12/14 anonim ***** válasza:

1.! Én is Nemesnél szültem, és velem nem volt ilyen. Nem hanyag, kicsit furcsa a stílusa, de a 3.legjobb diagnoszta egész MO-n, szóval én ezzel nem foglalkoztam, a 20.héttől már nagyon barátságos volt. Lehet, hogy nem voltál neki szimpatikus, vagy szimplán rossz napja volt. Megesik ez mással is.

válasz a kérdésedre kedves kérdező: én fogadott orvos mellett döntöttem és nem bántam meg. Pecsétért jártam az a nőgyógyászatra, és velem viszont ott voltak bunkók. Mert fogadott orvosom van és nem x városba maradok, ahol lakom, hanem megyek kecskemétre. Az ominózus, amikor bunkóztak velem, közölte az akkor ott lévő orvos: tudván, hogy faros a lányom, NEM fogja engedélyezni hogy elinduljunk mentővel, ha idő előtt indul be a szülés, sőt, megszüleszti farral. Hát köszi. :(

2012. szept. 17. 09:11
 13/14 szugyi ***** válasza:
Amikor az ember ilyen helyzetben van legjobb,ha a párjával ül le és beszélik meg mit engedhetnek meg maguknak és mit nem!úgyis az lesz a helyes döntés amit a szíved diktál!szerintem amugy nincs jó vagy rossz döntés,mert az a baba így is úgyis meglesz,kérdés csak az,hogy ha szerencséd van kifogsz egy tök jófej sztk-s dokit ha nem akkor meg időközben is választhatsz valakit!Egyébként sajnos olyan kutya világ van,hogy hiába fizetjük a tb-t,az emberek rászoktatták a dokikat a hálapénze és így a maszekolásra is.Én ugyan amikor tehetem maszek alapon megyek legyen az bármilyen doki az én lelkem megnyugtatja a tudat,hogy ha már fizetek csak nem végez hanyag munkát...fel a fejjel,biztosan minden ok. lesz
2013. jan. 24. 16:43
 14/14 Golan Trevize ***** válasza:

Feleségem eleve magándokihoz járt nőgyógyászati vizsgálatokra. Ő viszont már öreg volt, és nem is vállalt terhesgondozást.

Evidens volt, hogy marad a magándokis megoldás.

Ami előnyöket mi tapasztaltunk:

- Időpontra megy az ember, nem kell egész napra szabit kivenni, ha hamarabb odaér, akkor is max. 3/4 óra múlva már mehet haza.

- Csak vérvételre kellett a kórházba menni, de oda is a doki kért időpontot, így ott sem kellett soha várni. Az eredményekért sem kellett elmenni, a doki intézte ezt is.

- Bármikor lehetett mobilon hívni a dokit. Nyaralása alatt is. Ha nem tudta felvenni a telefont, nem kellett később hívni, mert ő hívta vissza, aki kereste.

- Minden betegét ismerte, és mindig képben volt, hogy kivel mi van.

- Amikor befektették a feleségem kórházba, minden nap bement hozzá megnézni. Szombaton és vasárnap is képes volt csak emiatt bemenni.

- Amikor meglátott a kórházban, mindig odajött hozzám, és nekem is elmondta, hogy mi a helyzet a feleségemmel.

- Szülés díjazásáról sosem volt szó. Teljesen magunktól, és valóban hálából adtunk.

- 3D-s képet mindig mutatott, 4D-s felvételt is lehetett kérni. Ez a szokásos vizsgálat keretein belül történt, valami jelképes felárért.

Hátrányok:

- Fizetős szolgáltatás.

2013. jan. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!