Mit ajánlanátok egy 17 hetes kismamának székrekedésre?
Figyelt kérdés
Barátnőm szegény már mindent kipróbált.
Éhgyomorra meleg innivalót.
Délőtt csak gyümölcs.
Korpa a joghurtba.
Szilva.
Most a Laevolac-al úgy-ahogy megy neki, de nem szeretne hozzászokni.Bevált szerek, illetve trükkök érdekelnének!Köszi!
2009. júl. 31. 13:43
11/15 anonim válasza:
Szia!
Napi 2.5 Liter ásványvíz, görögdinnye, többször de kisebb adag étkezés és napi 250mg-Magnézium este. Ja és a teljes kiörlésű kenyér, semmi fehér kenyér!!!
12/15 anonim válasza:
Lenmag. Nekem bejött. Magos kenyeret sütök, sok lenmaggal, meg szezámmaggal és tökmaggal.
13/15 anonim válasza:
Szerintem a magnézium segíti a rendszeres székletet,kérdezd meg a védőnőt is erről!
14/15 anonim válasza:
Savanúkáposzta éa annak a leve.Nekem a terhesség elején ez vállt be.Nekem is iszonyú székrekedésem volt.Engem nem fújt fel,este ettem másnap segített.Igaz ez még a télen volt amikor ennek szezonja volt.Szerintem a piacon most is lehet kapni.Szerintem a barátnőd használja ki hogy nyár van és egyen sok friss gyümölcsöt és zöldséget.38 KM
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek, tolmácsolom a válaszokat!
Valamilyen teát nem tudnátok javasolni?
2009. aug. 2. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!