Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vicces dolgok történtek...

Milyen vicces dolgok történtek veletek szülésig?

Figyelt kérdés

2012. szept. 15. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szülés előtt 3 héttel fogorvoshoz volt időpontom.

Hívtam egy taxit, mert késésben voltam.

Nyár volt, izzadtam rendesen a hatalmas pocakommal.

Amikor mondtam a címet, a taxis halál sápadt lett...

15 perc őrült száguldozás után szóltam neki, hogy ne parázzon már, nem szülni megyünk, hanem fogat csináltatni.

Ekkor bevallotta, hogy azt hitte eddig, hogy megszülök a kocsijában :-)

2012. dec. 11. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm első válaszoló
2012. dec. 12. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nagyon látszik ha ficánkol a baba a pocimban.Nem rég álltam a boltban a kasszánál és ott álldogált egy kisfiú az anyukájával.Feszült a pulcsi a hasamon és a kisfiú kiszurta a pocak táncot:D hirtelen lesápadt és megkérdezte az anyukáját h "anya anya mi van a néni hasába??"összenéztünk az anyukával és kuncogtunk ezen egy picit:D szegény drágám meg nem értette min nevetünk meg h mi lehet ez.Aranyos jelnet volt.
2012. dec. 12. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló ezen én is,elmosolyodtam történeteden. Ezek télleg aranyos,történetek.
2012. dec. 12. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ez nem éppen annyira vicces story(De a vége az lett mert nem történt baj)

Tegnap történt!A párommal áthúzattuk az ágyunkat és toltuk hazafele ilyen talicskán vagy mi az, és amikor lepakoltuk az ágyat és visszaindultunk a talicskával én gondoltam egyet és bele akartam ülni!(Úgy se próbábáltam még,gondoltam itt az idelye)Amikor ezt megtettem azzal a lendülettel hátraborultam,szegény párom meg nem tudott elkapni,túl késő volt! Püfff hátra talicskástul!A piros lámpánál álló kocsisoknak az álla leesett(Az egyik pasas azt hittem kiugrik az autóból annyira csüngött az ablakból)én meg annyira nevettem és rettenetesen megilyedtem hogy azt se tudtam hogy pattannyak fel.Semmim nem fájt és a hasamat se érte egy pici ütés se(a könyökömmel tompítottam az ütést).Szerencsésen megúsztam,de egész nap lelkifurim volt hogy hogy lehettem ennyire idióta!32 hetes terhesen nagy hassal,meg lessz/meg van a véleménye rólam annak aki látott!

2013. júl. 14. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a szülésem alakult érdekesre. 18 órája vajúdtam, hajnali 3 volt, már ahhoz sem volt erőm, hogy ordítsak vagy sírjak, de egyszerűen nem tudtam kinyomni a kislányom (elég vékony és erőtlen vagyok). Viszont a császárba meg az egyéb módokba meg nem akartam beleegyezni. Rohadt fáradt voltam, és már szinte aludtam. Orvosom ott rángatott, hogy ne aludjak már el, már finisben vagyunk, de hiába. Mondja orvosom, hogy le kéne nekem keverni egyet, az fölébreszt. Mondja a férjem, hogy eszébe ne jusson. Erre orvosom válasza, hogy akkor pofozzon meg a férjem. Ott veszekedtek, hogy ki pofozzon meg, míg végül behívták a szülésznőt, aki adott két taslit. Hát az álmot azt kiverte a szememből, de még közel egy órába tellt, mire világra hoztam a lányom. Gyereket a kezembe adták, én meg elaludtam. Csak másnap csodáltam meg őt.
2013. júl. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!