Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végig gondokkal teli terhesség...

Végig gondokkal teli terhesség és mégis szép vég?

Figyelt kérdés

Olyan anyukákat szeretnék hogy írjanak akiknek végig gondok voltak a terhességük alatt és mégis szép egészséges kisbabájuk született időre!

Már kezdek teljesen beleörülni!Ez a második terhességem, az első úgy ment végig ahogy az a nagykönyvben meg van írva de ez a második terhességem(pl: Elején vérezgetések, barna folyások, Down gyanú, coli fertőzés, több magzat víz).Eddig minden úgy néz ki hogy jó de én ezt nem bírom ki nem telik úgy nap hogy ne idegeskedjek pedig tudom ezzel ártok legtöbbet a babámnak!Még csak 29 hetes vagyok!

Volt mással is így?Végig gondok és egészséges baba a végén?

2009. júl. 30. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 3.dik válaszoló vagyok. Ha írsz nekem privit megírom hogy végződött a történetem.
2009. aug. 18. 19:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Szia 3. válaszoló! Írtam privibe!
2009. aug. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!