Császárral szült ikres kismamák, mennyi pénzt adtatok a fogadott orvosotoknak?
100.000 Budapest, 2011-ben
Terhesgondozásért nem fizettem.
Én is Budapesten szülök.
Akkor 100 ezernél mindenképpen többet "illik" adnunk.?!
Ne viccelj már, miért kéne többet adnod? Császárnál ez annyival több munka, hogy kétszer nyúl be a picurkákért, semmi más! Szerintem 100.000.- is durva, hiába vagyok rettentő hálás, de mégis egy fél órás munka volt!!
Első
Akkor én nagyon alulfizettem: 50-et adtam 2009-ben, és terhesgondozásnál sose fogadott el pénzt. Ennyit tudtunk, akkor és azóta is hozzá járok, nem érezeti hoyg kevesellné. Most is terhes vagyok, kb. ennyit szánok rá a szülésnél.
Egyébként ha egy fillért se adnál se lenne gond, hisz ez nem tarifáért működő dolog. Sajnos egyre kevsebben tehetik meg hoyg ennyit adjanak, legalábbis a környezetemben. Gondold el megkapod az egyseri anyaságit, amit ezer felé költhetnél, és még ki se futja a szülést? azért durva. nem?Attól még lehetek nagyon hálás a dokinak, de ha tehetősebb lennék se adnék 100 ezreket egy szülésésrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!