30. heti ultrahangon mi (ke) t néznek pontosan?
Képet lehet kérni a babáról, vagy ilyenkor már nem szoktak? István kórházban (Budapest) lesz az uh.
Köszönöm a válaszokat! :)
Köszönöm a választ és hogy fáradoztál a linkkel, de saját tapasztalatokat várnék, mert szép az ami mindenhol le van írva, de élesben, gyakorlatban nem néznek ennyi mindent.Például engem toxoplazmára nem is szűrtek, soha nem vizsgáltak manuálisan, az uh-k 2 percesek voltak, és még sorolhatnám...
De a zöld pacsit megnyomtam.:)
Első vagyok.
Oké, legutóbbi tapasztalat tavaly ÁEK:
UH lelet a 32. héten (előtte 26. héten volt)
Él-e a magzat, milyen a fekvéde,lepény elhelyezkedése. BDP-fejátmérő, THQ-törzsátmérő, FL-combcsont hossza.
Magzatvíz mennyisége.
Vér áramlása a köldökzsinorban.
És minden más, de az nincs leírva a leletben, mert azokat csak akkor írják le, ha eltérés észlelhető.
Ha nem vagy megelégedve az ellátásoddal, akkor kérd a vizsgálatokat! Kötelező megcsinálniuk. Pont azért írják le ennyi helyen, hogy mikor mit kell megnézni, mérni, vizsgálni, hogy mindenki tudjon róla és ne lehessen senkit átvágni. A baba és a Te egészséged a tét, úgyhogy vedd a bátorságot és kérdezz rá, hogy ezt vagy azt megcsinálták-e és ha nem akkor miért nem, és most csinálják meg és kész.
Könnyű szülést, egészséges babát!
Köszönöm szépen a válaszokat, az elsőnek különösképpen, hogy visszanéztél a kérdésemre és leírtad a tapasztalatod. :)
Sok boldogságot mindkettőtöknek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!