Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki aki ért a véreredmények...

Valaki aki ért a véreredményekhez, tudna esetleg rám szánni egy fél percet?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz lett a vér eredményem, sok benne a csillag, de nem tudom mi micsoda, és a vizeletemben is van egy pozitív, de a dokimmal csak hétfőn tudok beszélni. Nagyon megköszönném, igazán aggódom. 24hkm
2012. szept. 12. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nade, miben van a csillag? A fehérvérsejtszám általában magasabb a kismamáknál. Ha sok is a csillag, de nem nagy az eltérés, az szerintem nem baj. Nekem is sok csillagom volt, mégsem volt teendő. PL. a referenciatatomány 5-8-ig volt jó, nekem meg mondjuk 8,3 volt.
2012. szept. 12. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:

transzferrin 3,7 g/L * 1,7-3,4

teljes vaskötő kapacitás 93 uol/L * 42,8-85,6

Neutrofil 74,7% * 45-70

Limfocita 18,9% * 20-45

Vörösvérsejt 3,5 Tera/L * 4-5,2

Hemoglobin 105g/L * 120-150

Hematokrit 0,32 L/L * 0,36-0,45

Vizeletáltalános, ebben egy csillagos van,

Vörösvérsejt : pozitív *

Vizelet üledék automatával(IQ200)

VVs 4db/ltr * 0-3

Laphámsejt 27db/ltr * 0-20

2012. szept. 12. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Igen attól függ, hogy milyen eredménynél van csillag és mennyire esik ki a megadott tartományból. Kisebb kilengésekkel még nem igazán szoktak semmit csinálni mert nem jelent gondot ,nekem mindig volt egy pár csillagom akárhányszor vérképet csináltak( nem csak terhesség alatt ). Boldog babavárást:-)
2012. szept. 12. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem vasat mindenképp javasolni fog a doki. Egyébként nem vészes a véreredmény. Egy picit inkább a vizelet aggasztana, mert szerintem összefüggésben van vele a vas, és vörösvértesthiány. Kérdezd majd meg a dokit.
2012. szept. 12. 14:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a vasat már szedek, de ezek szerint vagy másikat vagy többet kell majd akkor szednem, mindeesetre megvárom a hétfőt hogy mit mondd a doki. Egyébként a neo-ferro-ból szedek napi 2x1-et :)
2012. szept. 12. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hemoglobinom 102 volt a hematokrit 0,3. Neo ferrot szedtem, most napi egyet szedek belőle, és heti kétszer vas injekcióra járok.
2012. szept. 12. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves hatos, és hány hetesen volt s véreredményed ilyen?
2012. szept. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!