Mitől szúrkálhat így?
Figyelt kérdés
4hetes terhes vagyok,még orvosnál nem voltam,ez a 2.babánk,de az elsővel nem emlékszem ilyenre.Elég kellemetlenül szúrkál a méhem,nem fáj,de elég kellemetlen és eléggé fel vagyok puffadva a kettőnek lehet köze egymáshoz?Köszönöm a válaszokat!2012. szept. 11. 20:59
1/4 anonim válasza:
Ilyet én is éreztem.Azt nem tudom megmondani h mitől,de elvileg normális dolog.Pár hét után nekem elmúlt.:)
35hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Akkor rendben van,csak nem emlékszem ilyen dolgokra már!:)
2012. szept. 11. 21:06
3/4 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt, első babánál is! Én már pár nappal a kimaradt mensi előtt sem tudtam begombolni a nacikat:) A szurkálás is megvan, és elég fura, nem olyan mint az előző terhességemnél. De állítólag normális:)
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a kora terhességben, szurkáló, nyilalló fájdalom, húzódás érzet. A tágulások miatt van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!