Mennyire szamit az a születesi datum amit a vedönö az elsö magzatmozgassal szamol ki?
szia!
Én se hallottam erről, de én is okt. 19-re vagyok kiírva.Mikor érezted először a babót?
2 hét múlva megyek, majd lehet rákérdezek, de szerintem is véletlenszerű, hogy ki mikor érzi,meg hogy az biztos e, mert én is éreztem hamarabb. Na mindegy, csak kíváncsi vagyok!
Üdv 28 hetes kismama
A kiskönyvbe mi magunk nem is irhatunk semmit.
Igen,megkérdik ,mikor érezted elöször mozogni,és be is jegyzik.
A doki az utolsó menstruáció első napjához képest számol,de nincs nő a földön,akinek ez egybe esne a peteérésével.
A 2 hét eltérés ebből adódik.
Azonkivül ,nagyon kevés nő szül pont azon a napon,amit a doki kiszámol neki.
Ezért ne nyugtalankodj,ha rendesen növekszik a babád,akkor tök mindegy ki,milyen napot számolt,és teljesen mindegy a hasméreted is,a babád időben ,amikor ő alkalmasnak találja ,akkor megszületik.
Sőt,,,az első gyermekem fogantatásának napját is mondtam anno a dokinak,de ő mégis utolsó menses alapján számolt..Hát akkor született,amikorra én kiszámoltam:):)
Amúgy van ,aki azt mondja 266 nap,van aki azt mondja 270 nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!