Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire szamit az a születesi...

Mennyire szamit az a születesi datum amit a vedönö az elsö magzatmozgassal szamol ki?

Figyelt kérdés
nekem az 2 hettel elöbb esik mint a meretek alapjan kiszamolt.es az az idö raadasul az amikortol mindennap ereztem,tehat meg annal is korabban ereztem csak azota mindennap.miert adnak erre?hisz ez olyan veletlen ki mikor erzi elöször nem?van aki akkor szült amikorra igy szamoltak?
2009. júl. 30. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is hallottam ilyenről, hogy az első magzatmozgásból is ki lehet számolni a születést. Nem OFFolni akarok, de hogyan kell? Neked mit számolt pontosan?
2009. júl. 30. 10:41
 2/6 A kérdező kommentje:
hat a terhes könyvemben van olyan resz hogy elsö magzat mozgas,es oda kell beirnom,ök pedig az alapjan is kiszamoljak hogy mikor varhato a szüles de szerintem ez egyaltalan nem lehet pontos,a doki okt 20-t mond ez meg okt 8-at.erdekes nem?4,5honapot adnak hozza.neked nincs a könyvedben?azt mondjak fontos ez a datum
2009. júl. 30. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én se hallottam erről, de én is okt. 19-re vagyok kiírva.Mikor érezted először a babót?

2 hét múlva megyek, majd lehet rákérdezek, de szerintem is véletlenszerű, hogy ki mikor érzi,meg hogy az biztos e, mert én is éreztem hamarabb. Na mindegy, csak kíváncsi vagyok!

Üdv 28 hetes kismama

2009. júl. 30. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Állítólag a félidőt jelzi a baba megmozdulása.Régen ez a nap fontosabb volt az utolsó menstr.napja.Nekem is 2 hét különbség van az időpontok között.Üdv.33 hetes km
2009. júl. 30. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is szólt a védőnő,h figyeljem,mikor érzem először,mert azt feljegyzik és 5 hónapot hozzáadva megkapjuk a szülés várható napját.nekem ez pont egybeesik a már megállapított szülés dátumával.Mensim rendszertelen volt,ezért ahhoz nem is kalkulálhattak.
2009. júl. 30. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

A kiskönyvbe mi magunk nem is irhatunk semmit.

Igen,megkérdik ,mikor érezted elöször mozogni,és be is jegyzik.

A doki az utolsó menstruáció első napjához képest számol,de nincs nő a földön,akinek ez egybe esne a peteérésével.

A 2 hét eltérés ebből adódik.

Azonkivül ,nagyon kevés nő szül pont azon a napon,amit a doki kiszámol neki.

Ezért ne nyugtalankodj,ha rendesen növekszik a babád,akkor tök mindegy ki,milyen napot számolt,és teljesen mindegy a hasméreted is,a babád időben ,amikor ő alkalmasnak találja ,akkor megszületik.

Sőt,,,az első gyermekem fogantatásának napját is mondtam anno a dokinak,de ő mégis utolsó menses alapján számolt..Hát akkor született,amikorra én kiszámoltam:):)

Amúgy van ,aki azt mondja 266 nap,van aki azt mondja 270 nap..

2009. júl. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!