Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom kezelni a feszültség...

Nem tudom kezelni a feszültségem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemnek van valakije. A nő mindent elkövet, hogy a férjem ne maradjon velem. Szeretem a férjem, nem akarom őt elveszíteni. Ő is örül a babának, mégsem tud ellenállni. Elköltözni nem tudok, de nem is akarom az otthonunkat átadni ennek a nőnek, amiért én dolgoztam és én fektettem be annyi energiát. De harcolni sincs erőm. Félek, a baba látja kárát. Egész éjjel nem aludtunk. Szegénykém csak forgolódott, mocorgott a hasamban. Nem akarom magam negatív gondolatokkal mérgezni és ezáltal a babámat sem. Tudom, hogy ő a legfontosabb és megérzi, ha feszült vagyok. Van közöttetek olyan, aki hasonló okok miatt végig idegeskedte a terhességét, de a babának nem lett baja. Még dolgozom, és jövőhéttől el fogok járni terhes tornára is, minél kevesebb időt akarok otthon tölteni, de megerőltetni sem akarom magam. 22 hetes km
2009. júl. 30. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden elismerésem a tied! Hogy eddig is kibirtad igy...mellette. Én biztos, hogy abban a pillanatban kipenderítettem volna, ahogy megtudtam a hütlenkedését! Hidd el, ha hagyod őt elmenni, nem hivogatod, akkor visszajön. Azt lássa, hogy neki kell küzdenie, és ne azt, hogy megveszel érte. Úristen, hiszen ő megsem érdemel benneteket. Hihetetlen, hogy ilyenre képesek a férfiak!! A hiperaktivitásról annyit, hogy az én kislányom már 5 éves, anno teljesen nyugis volt a terhességem, szinte végigaludtam a 9 hónapot, ő mégis hihetetlenül hiper szuper.:):) Most 28 hetes vagyok, én is sokat idegeskedem, szinte pihenni nem is tudok...hát kiváncsi vagyok mi lesz. Nekem is mozgolódik éjszaka, kirugja a bordámat, de szerintem ettől a melegtől. Nagyon sok erőt kivánok neked, és legyél kemény! A paskinak mindig az kell, ami elérhetetlen. Légy most te az elérhetetlen!
2009. júl. 30. 11:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Szuper aranyosak vagytok, úgy teszek, ahogy írtátok! Mindenkinek boldog és nyugodt babavárást kívánok!
2009. júl. 30. 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a pasikat az ilyen nők nagyon tudják irányítani. Értelme szerintem nincs, hogy szóba állj vele, tisztában van vele, hogy mit tesz, csakhogy egoista, nem érdekli.

A barátnőmmel ugyanez történt, az egész tehességet és szülést egyedül csinálta végig. Csodálatos, boldog babája van, ők megtalálták a nyugalmat. Apu azóta visszatáncolna, de ő nem szeretné. Gondold meg, talán ha döntés elé állítod, mindketten megnyugodnátok. Nagyon remélem, hogy minden jóra fordul!

2009. júl. 30. 12:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak, ne is versenyezz, Te most a babádat és magadat tartsd szem előtt. Ha elmegy a párod, hidd el, jobb is, nem érdemel meg, ha otthagyja a nőt, akkor pedig minden jóra fordulhat még, bár én már nem bíznék meg benne. Kitartást és ne feledd, a babával és magaddal foglalkozz most! Járj el tornázni, barátnőkkel, szervezz programokat, kapcsolódj ki! Sok sikert! 14 hós kislány anyukája.
2009. júl. 30. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem még a terhességem előtt volt sajnos egy hasonló ügyem. Ráadásul a férjem egy 3gyerekes nővel állt össze (mondjuk az ilyen nőröl is megvan a véleményem, bár persze az én oldalamról nézve a férjem a főbűnös). Én már az elején értesültem a kapcsolatukról a nő élettársától, mégis utána fél évig tartott, pedig fűt-fát ígért, meg persze, hogy vége lett. De nem lett, csak akkor lett vége, amikor fél év múlva újra lebuktak és megmondtam, hogy elválok. Igazából csak akkor vette komolyan, és ez szörnyű. Pedig 10 éve együtt voltunk már és terveztük a "családot", de ezek szerint csak én gondoltam komolyan. A lényeg, hogy csak akkor fog dönteni, ha valós választás elé kerül és ha szerencséd van, akkor úgy jársz, mint én. Ma azt mondom, hogy megérte a szenvedést, mert felfogta végre, hogy mit veszíthet és nem fog tudni többet ilyet tenni. Úgy szeret, mint még soha és együtt várjuk a babát. Remélem Neked is "jó" vége lesz ennek a történetnek, bár az igazán szörnyű, hogy ilyenkor nem tudsz csak a babáddal foglalkozni, mert ilyenek a körülmények, de szerintem van esély.
2009. júl. 30. 12:58
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek teljesen igaza van. Azért vagyok elkeseredve, mert első baba és olyan jó lett volna, ha kényeztetnek. Én is erre gondoltam, ha nagyon nem tud viselkedni a párom, döntés elé állítom, hátha akkor megjön az esze. A nőre azért vagyok nagyon dühös, mert tudom, hogy csak a magas beosztásába szerelmes, azt hiszi, nálunk kolbászból van a kerítés. Pedig ha tudná... Amikor én megismertem a páromat egy pici albérletben lakott, ahol tart és amilyen az otthonunk, abban nekem oroszlánrészem van. És jön ez a nő ezt látván és besétál az életünkbe szempilláit rebegtetve. Hányingerem van ezektől a hazug számító nőktől.

Köszi még egyszer lányok a bíztatást, sokat segített!

2009. júl. 30. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez segít, átérzem a helyzetet, velem is megtörtént. Akkor nekünk már megvolt a gyerek, én döntés elé állítottam, mert utálom a hazugságot. Ugyanez a szitu volt, minket választott. Hosszú történet, a lényeg az, hogy ettől a nő úgy bepipult, hogy hibát hibára halmozott, kiderült milyen is valójában. Csak a férjed belátásán múlik, sajnos nem tehetsz sokat. Nálunk az "élet" megoldotta. Remélem, minél hamarabb megoldódik a helyzeted, úgy, ahogy a legjobb Neked és a Babádnak.
2009. júl. 30. 14:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Hálás vagyok Neked is utolsó, hogy írtál. Most már nyugodtabb vagyok! Igazad van, az idő nekem dolgozik, a nagy idillnek előbb-utóbb vége lesz és megmutatja magát a nő, ki is ő valójában.
2009. júl. 30. 15:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igy van,a szertők sem tökéletesek,csak az ő hibáikra később derül fény.Adj neki ultimátumot,kérdezd meg neki meg e éri hogy a közösen tervezett babátok mást szólitson majd apának...mond meg neki hogy te szereted,de attol sokkal jobban szereted a babádat minthogy igy kinozd őt miatta!
2009. júl. 30. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!