Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gátsebet mikor szabad elkezden...

Gátsebet mikor szabad elkezdeni kezelni?

Figyelt kérdés
Körömvirágkrémet javasolták csak nem tudom, hogy azt egyből szabad majd rá kenni vagy csak varratszedés után? Mit javasoltok? Tapasztalatok?
2011. jan. 28. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Én rögtön elkezdtem kezelni, aloe verás sprayvel. A dm-ben vettem. Nagyon szépen gyógyult és kellemes érzés volt naponta többször bespriccelni. :)
2011. jan. 28. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
gátsebet kezelni? Minek?? Naponta többször letörlöd nedves törlőkendővel és kész. Tisztán kell csak tartani.
2011. jan. 28. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Aloe First-tel tényleg azonnal elkezdheted. Esetleg ha van Bioptron lámpád, akkor az is mehet azonnal. Midkettőt minél többször használd.

És az egyik válaszoló kérdésére reagálva: azért, hogy gyorsabban gyógyuljon. Mint ahogy ha a kezedet elvágod, az is begyógyul persze kezelés nélkül is, de kezeléssel előbb. Ezért inkább kezelik az emberek, mert szeretnek előbb gyógyulni.

2011. jan. 28. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
hát nekem szülés után 3 nappal mondta a doki, hogy milyen szépen gyógyul és biztos azért mert látszik hogy szép tisztán van tartva.. nem kell itt műmájerkedni aloe vera sprayvel meg bioptronnal...
2011. jan. 28. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Te beteg vagy, vagy egyéb pszichológiai problémád van, hogy másokat fikázol análkül, hogy okod lenne rá?

Te úgy csinálod, mi meg nem. Ennyi. Attól mi sem minősitünk téged, neked sincs rá okod.

2011. jan. 28. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:

22:15-ösnek üzenem, hogy örülj neki, hogy ilyen szerencsés vagy. Nem mindenkinek regenerálódik ilyen hamar a bőre, ezért is műmájerkedünk aloe vera spray-vel vagy valami mással.

Köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 29. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát még ilyet!

Ha náthás vagy, ne mondd, hogy még soha nem vettél be egy Aspirint se! Pedig az is elmúlik magától előbb-utóbb!

Nos, pontosan ezért kenjük a sebet kenőccsel, hogy könnyebben és gyorsabban gyógyuljon.

A kérdésre: azonnal lehet körömvirággal kenni (doki javasolta), és igen, fontos a higiénia.

2011. jan. 29. 23:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Okés! Köszi :-)
2011. jan. 30. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!