Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hkm. Folyton kemény a...

32 hkm. Folyton kemény a hasam, ez normális?

Figyelt kérdés
Nem híztam sehova,csak a hasam nő. De folyton mintha fel lennék fújodva. Reggel is, éhgyomorra, szinte ki lehet tapintani a babát.
2012. szept. 11. 13:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Az első babával, híztam és olyan ringatózva jártunk. Most csak a hasam nőtt, én nem híztam. Csak benn a baba nő, mindig nekifeszül a hasamnak.
2012. szept. 11. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Nincs kevesebb magzatvized?

Doki mit mondott?

2012. szept. 11. 14:17
 3/8 A kérdező kommentje:
minden oké volt a 30 heti uh-n. Átlagos magzatvíz...
2012. szept. 11. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Mikor lesz köv. uh??? Nekem is sokat keményedett, még a magne B6 sem segített! De nekem problémás lett a terhességem vége, 32.-ik héten korababa lett! Nem tudom, volt-e össze függés a sok keményedés és a probléma között!
2012. szept. 11. 14:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom majd a 36 héten lesz uh. két hét múlva kenetvétel lesz. Megpróbálom megnézetni a dokival hátha....
2012. szept. 11. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia Jobb pocid?Nem próbáltál meg dokival vagy védőnővel beszélni,hogy mitől lehet?
2012. szept. 13. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok!Az akart lenni,hogy jobb pocid?Csak már összd vissza gépelek!
2012. szept. 13. 00:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia! Ugyanolyan kemény, de mocorog, gondolom nincs semmi baj. Remélem majd másfél hét múlva kiderül, akkor megyek dokihoz.

Aranyos vagy! Köszi :)!

2012. szept. 13. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!