Akkor az ammóniamentes hajfesték nem árthat ha beakarom festeni a hajam? 32 hetes vagyok!
Nagy tévhit, hogy a festék, ami árt. Nem. A festék szaga az, ami árt, amit hajfestés közben belélegzel.
Ezért nem értem, hogy pár anyuka terhesség alatt nem festeti a haját, de p. egy barátnője ha megkéri, vagy családtag, annak simán befesti. Mikor pont, hogy ezzel árt! :)
De amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem árt, nyugodtan fesd csak be! :)
Én fodrászhoz járok, de nem vittem túlzásba a dolgokat. Megkértem a csajt, hogy nyissa ki az ajtót úgy festettük a hajam. Egyébként a terhességem altt 3x voltam fodrásznál. Legutóbb pár napja, és legközelebb valószínű a szülés után tudok majd eljutni :)
Semmi bajod nem lesz se neked, se a babának!
37hkm
Szia!
A hajfesték oylan majdnem mint a lidocain injekció: helyileg hat csak. Szóval a fejeden a hajszálakba ivódik be, és bár tudjuk, hogy a haj sokmindent eltárolhat, ami később még káros lehet, de egy adag hajfesték, vagy kettő nem okoz bajt. Az ammónia, festék szaga, zárt szobában történő hajfestés annál inkább. Így ha télen-ha nyáron , ha otthon-ha fodrásznál van a hajfestés, minimumk 1 ablakot ki kell nyitni. Ammóniamentes festéknél is.
köszi
még sose festettem ilyennel, de annyira gány a hajam hogy muszáj vele valamit kezdenem, és szeretnék szülés előtt vágatni belőle, meg be is festetném, ezzel a hajszínezővel, ami egyébként a tájékoztató szerint 28 mosás után lejön..
na majd kiderül...
Festetheted nyugodtan, főleg ammóniamentes festékkel, de lehet, hogy nem fogja be rendesen a hormonok miatt.
2 ismerősöm szülész-nőgyógyász, azt mondták, hogy nyugodtan lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!