Az elalvás este nagyon sokáig tart akkor is ha fáradt vagyok, és mostmár pár óra után mindíg fel is ébredek úgy hogy egy ideig nem is tudok visszaaludni csak 2-3 óra után...kész szenvedés. Mintha nem lennék álmos, vagy nem is tudom...
Mitől van ez? Másnak is van ilyen probémája? Mit lehet tenni ellene?
35h km
2009. júl. 30. 05:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem vagy a hormonok, vagy a agyad készül a babavárársra, tudatalatt izgulsz. Én se bírtam aludni a vége felé, főleg a csípőm fájt nagyon az oldat fekvéstől. Nekem sokat segített a ÖL&B Terhességi torna relaxáció és légzéstechnika. Ha nem bírtam aludni mindig a relx.-ót és a légzést gyakoroltam.
Boldog babavárást.
2009. júl. 30. 07:29
2/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a helyzet, éjszaka alig alszom valamit és a kis pocaklakóm is ébren van, de nem is érzem magam álmosnak, a férjem 5-kor kell de én már negyed ötkor fitten várom a konyhába a reggelivel, ez tart olyan reggel 6ig na de utánna egésznap olyan vagyok mint aki másnapos, nem tudom mit lehet tenni ellene, talán tudat alatt készül a szervezetünk az éjszakázásra ha majd a baba meglesz,
Boldog babavárást,
38 hetes kismama:)
2009. júl. 30. 07:33
3/7 anonim válasza:
Nekem a langyos, kissé cukrozott tej segített:)Elalvás előtt elkortyolgattam és aludtam!Próbáld ki,hátha bejön!
2009. júl. 30. 07:38
4/7 anonim válasza:
én is pont így vagyok.Van úgy,hogy 2-3 éjszaka alig 1-1 orát alszom.Na aztán már annyira kivagyok merulve ,hogy a kov. éjszakám valamivel jobb,majd megint kezdodik elolrol.Probáltam már cukros tejet ,mézes tejet ,egykis sort inni lefekvés elott,de 2 ora alvás után akkor is felébredtem és kezdodik a forgolodás.Majd ha meglesz a bab fogunk tudni aludni,ha fog hagyni.Mikorra vagy kiírva? 34+3hetes km
2009. júl. 30. 09:34
5/7 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám.26+6 hetes vok,dután muszály 1 órát alukálnom.sose tudtam előtte nappal aludni.20 hetes korom ota nem dolgozom,de a héten bementem 3 napot,6-11-ig,lányok,én olya fáradt voltam,hogy este 10-től reggel 8-ig aludtam.ma már nem mentem,mert hentes áru és sültek,hurka-kolbász grillpipit kell sütni főzni,nagyon meleg van a boltba,fárasztó is,de mondtam a páromnak,ne haragudj,ma már nem tudok talpra állni.ma már biztos nem fogok aludni,ráadásul jön haza a fiam a nyaralásból,még az adrenalinom is fent van,hogy a hosszu uton hazaérjen épségben.
2009. júl. 30. 09:54
6/7 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is, 35 hetes vagyok, és már hetek óta rosszul alszom.Soká alszom el, és hamar kelek.De még csak álmos sem vagyok, csak mikor már több napja virrasztok, na akkor alszom egy jót.
2009. júl. 30. 10:19
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor legalább nem vagyok egyedül... :) Én is sokmindent kipróbáltam már, tej ivás, későn fekvés, a férjem több mint egy órán át próbált álomba simogatni de az se segített pedig régen attól azonnal elaludtam... Ez kb 3-4 hete van így, azelőtt nagyon jókat és hosszúakat aludtam... azért ez nem túl jó így :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!