Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12hetes kismama vagyok,...

12hetes kismama vagyok, barnás folyásom mitől lehet?

Figyelt kérdés
Vasárnap este kezdődött,de azóta szerencsére nem erősödött. Tegnap a védőnő nem mondott semmit, h baj lenne. Mitől lehet ez? Volt már valakinek ilyen folyása? Ma megyek orvoshoz,de félek h kórház lesz belőle.
2012. szept. 11. 08:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

erőlködéstől is lehet h allergiás vagy és sokat tüsszögsz az alhasadba elpattanhat egy egy hajszál ér és ettől van nekem is ez volt van a problémám de lassan csak elmulik

egy héten egyszer elöjön ha ha csak egyszer fordul elö naponta nem gond ha folymatosan van több napon keresztül azonnal káorhoz utrogén és Uh

2012. szept. 11. 08:28
 2/15 A kérdező kommentje:
most pl nem volt mikor a mosdóban voltam.de azért félek,mert februárban már volt egy vetélésem,és az is barnás vérzéssel kezdődött,de másnapra elég erősen véreztem.
2012. szept. 11. 08:34
 3/15 anonim ***** válasza:

ha még egyzer elöfordul a nap folyamán menjél korházba UH ra hogy minden oké e mert a méhlepény mos veszi át a szerepét és nehogy gond legyen és kapsz rá góyszert is ha kell

pihenj sokat szedj magnéziumot ma semmit ne emelj ha lehet

elsö vagyok

2012. szept. 11. 08:38
 4/15 A kérdező kommentje:
ma megyek este orvoshoz,mert most csinál genetikai uh-t.
2012. szept. 11. 08:40
 5/15 anonim ***** válasza:
szorítok!
2012. szept. 11. 08:53
 6/15 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Majd írj, mit mondott az orvos!

2012. szept. 11. 08:56
 7/15 anonim ***** válasza:
ird meg midnenképp mi volt!elsö vagyok én is ma megyek 16 hetes UH ra
2012. szept. 11. 09:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Első! Te is írj!:D
2012. szept. 11. 09:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Örülök, hgy ma lát doki. Mindenképp mindent mondj el neki, ő majd felméri, hogy mitől lehet. Pihenj sokat. Drukkolok!
2012. szept. 11. 12:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok!!!!!
2012. szept. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!