12hetes kismama vagyok, barnás folyásom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Vasárnap este kezdődött,de azóta szerencsére nem erősödött. Tegnap a védőnő nem mondott semmit, h baj lenne. Mitől lehet ez? Volt már valakinek ilyen folyása? Ma megyek orvoshoz,de félek h kórház lesz belőle.2012. szept. 11. 08:24
1/15 anonim válasza:
erőlködéstől is lehet h allergiás vagy és sokat tüsszögsz az alhasadba elpattanhat egy egy hajszál ér és ettől van nekem is ez volt van a problémám de lassan csak elmulik
egy héten egyszer elöjön ha ha csak egyszer fordul elö naponta nem gond ha folymatosan van több napon keresztül azonnal káorhoz utrogén és Uh
2/15 A kérdező kommentje:
most pl nem volt mikor a mosdóban voltam.de azért félek,mert februárban már volt egy vetélésem,és az is barnás vérzéssel kezdődött,de másnapra elég erősen véreztem.
2012. szept. 11. 08:34
3/15 anonim válasza:
ha még egyzer elöfordul a nap folyamán menjél korházba UH ra hogy minden oké e mert a méhlepény mos veszi át a szerepét és nehogy gond legyen és kapsz rá góyszert is ha kell
pihenj sokat szedj magnéziumot ma semmit ne emelj ha lehet
elsö vagyok
4/15 A kérdező kommentje:
ma megyek este orvoshoz,mert most csinál genetikai uh-t.
2012. szept. 11. 08:40
6/15 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Majd írj, mit mondott az orvos!
7/15 anonim válasza:
ird meg midnenképp mi volt!elsö vagyok én is ma megyek 16 hetes UH ra
9/15 anonim válasza:
Örülök, hgy ma lát doki. Mindenképp mindent mondj el neki, ő majd felméri, hogy mitől lehet. Pihenj sokat. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!