Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? 18 hetes kismama!...

Mi lehet ez? 18 hetes kismama! Rózsaszínes barnás erősen krémszerű váladékom van!

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ötletem sincs.. Irány a nőgyógyászati ügyelet,majd ott megmondják. Szurkolok,hogy semmi baj ne legyen. 17 hetes kismamm
2011. jan. 23. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Rózsaszín és a barna is vért jelent. ami nem igazán jó.

lehet csak a méhszáj érzékeny (nekem az volt, állandóan barnáztam). de ezt meg kell nézetni. mivel 18-ik héten vagy mindenképpen menj el ügyeletre és nézesd meg mert lehet még most letudnak egy méhszáj nyílást állítani (ami szintén lehet).

Krémszerüsége is fura, mert ok, hogy a terhesség alatt folyamatosan volt nagyon erös folyásom, de a barnázás az nem volt olyan.

2011. jan. 23. 12:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Holnap megyek nőgyógyászhoz, remélem nem a terhességgel kapcsolatos! Amúgy semmim nem fáj, nagyon ritkán a hasam alja görcsölget! Én is a krémszerű anyagtól ijedtem meg! Teljesen egyben van annyira krémszerű
2011. jan. 23. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Fontos Neked a babád???

Akkor MA, nem holnap indulj az ambulanciára

Lehet nyákdugó is, ami a szülés beindulását is jelezheti, Váladékozó méhszájseb, rossz helyen tapadó lepény, esetleg a hüvelyváladékkal ürülő belső vérzés.

Ilyenkor rögtön orvoshoz kell(ene) menni, mert holnap lehet már nem tudnak segiteni

2011. jan. 23. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Azonnal ügyelet!!! Nekem is volt 12 hetesen. Ha a méhlepénnyel van gond leget a babád nem kap rendesen oxigént! Ez lehet méhszájseb, de lehet egy vérömleny is a lepényen, vagy rosszul tapadó lepény.... engem anno mentő vitt be. Azonnali orvosi ellátás, ha nem akarsz bajt. Lehet nem komoly, de azért nézesd meg ha szeretnéd a babát. Én nem várnék holnapig.

18 hetes kismama

2011. jan. 23. 13:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Holnap?!Ilyenkor minden perc számíthat!Nekem ugyan már van 2 gyerekem,de ha a 3. babánál ilyen tünetem lenne,azonnal indulnék...ez 2 esélyes.Lehet,hogy semmi gond,de az is lehet,hogy baj van.
2011. jan. 23. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Na voltál? Mi történt?
2011. jan. 23. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Na miújság,mi volt?Jól vagytok?
2011. jan. 23. 23:28
 9/12 anonim ***** válasza:
SZIA!! HOGY VAGY? MINDEN OKÉ???? IRJ!!!
2011. jan. 24. 06:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a nagy érdeklődést! A doki megvizsgált, majd fertőzést állapított meg,és a gynoxin nevű hüvelykúpot írta fel,3db van benne, viszont a papírja azt írja hogy terheseknek nem ajánlott! De a dokim csak tudja mit ír ki nekem, nem? Bízok benne! Mégegyszer köszi az érdeklődést, nagyon jól esik!!!!!!!!
2011. jan. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!