Mi lehet ez? 18 hetes kismama! Rózsaszínes barnás erősen krémszerű váladékom van!
Rózsaszín és a barna is vért jelent. ami nem igazán jó.
lehet csak a méhszáj érzékeny (nekem az volt, állandóan barnáztam). de ezt meg kell nézetni. mivel 18-ik héten vagy mindenképpen menj el ügyeletre és nézesd meg mert lehet még most letudnak egy méhszáj nyílást állítani (ami szintén lehet).
Krémszerüsége is fura, mert ok, hogy a terhesség alatt folyamatosan volt nagyon erös folyásom, de a barnázás az nem volt olyan.
Fontos Neked a babád???
Akkor MA, nem holnap indulj az ambulanciára
Lehet nyákdugó is, ami a szülés beindulását is jelezheti, Váladékozó méhszájseb, rossz helyen tapadó lepény, esetleg a hüvelyváladékkal ürülő belső vérzés.
Ilyenkor rögtön orvoshoz kell(ene) menni, mert holnap lehet már nem tudnak segiteni
Azonnal ügyelet!!! Nekem is volt 12 hetesen. Ha a méhlepénnyel van gond leget a babád nem kap rendesen oxigént! Ez lehet méhszájseb, de lehet egy vérömleny is a lepényen, vagy rosszul tapadó lepény.... engem anno mentő vitt be. Azonnali orvosi ellátás, ha nem akarsz bajt. Lehet nem komoly, de azért nézesd meg ha szeretnéd a babát. Én nem várnék holnapig.
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!