Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen temetés?

29 hetesen temetés?

Figyelt kérdés
Meghalt az egyik volt osztálytársnőm, mellettem ült 3 évig. Szeretnék elmenni, elbúcsúzni tőle, de párom nem akar elengedni, mert félt, hogy bajunk eshet. Szerintetek?

2012. szept. 10. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Nagy közhely, de igazság is egyben,hogy a várandósság nem betegség!

Miért lenne baj kb. 3/4-ed óra ácsorgásból? Inkább az a nem jó, ha valaki már annyira "terhes",hogy ennyi is gondot okoz neki!

A sírásról meg annyit,hogy én anno képes voltam végigbőgni egy másfél órás filmet, tiszta erőmből! Bajom nem lett tőle!:)

2012. szept. 11. 04:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Én jövőhéten megyek a Papám temetésére, és 37 hetese vagyok. Te simán elmehetsz!
2012. szept. 11. 07:57
 13/16 edit1979 ***** válasza:

Szia! Először is részvétem. Én most vagyok 37 hetes, és a múlt héten volt nagybátyám temetése vidéken. Én elmentem, és nem bántam meg. Érzelmileg megviselt, de gondoskodtak róla, hogy a szertartás alatt leülhessek, utána meg a sírba helyezésnél egy sírkőnek támaszkodhattam. Ha rosszul lettem volna, a férjem egyszerűen kikísért volna. Annyi volt, hogy persze pisilnem kellett, hál'Istennek a férjem talált egy WC-t a kápolnában, oda bemehettem.

Szóval, ha szeretnél elmenni, nyugodtan menj el, csak nézzetek körül van-e WC, le tudsz-e ülni valahova, ha szükséges.

2012. szept. 11. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Múlt héten voltam temetésen, 28 hetes kismamaként. Nagyon sokáig tartott és nagyon meleg volt, szerencsére le tudtam ülni egy padra. Vizet is vittem magammal! Ha úgy érzed, el kell menned, menj; de kérj egy széket, mert hidd el, nagyon megterhelő akár 1 órát is állni.
2012. szept. 11. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálunk a temetőben nem volt szék, csak a ravatalozóban. A szertartás több, mint 1 órás volt, dögmeleg volt, feketében szenvedtek az emberek, én 34 hetes voltam. Végig álltam és bőgtem. Semmi bajunk nem lett.

Amúgy vannak, akik végig dolgoznak a terhesség alatt, a gépsor mellett állnak órákig, mégsem lesz bajuk a babájuknak, maximum nekik kellemetlen, hogy bevizesedik a lábuk vagy ha hajlamosak rá, visszeresek lesznek (sok üléstől ugyanúgy kialakulhatnak ezek).

Nem lesz semmi bajod. Otthon is bőgnél, nem? Vagy ha arra gondolsz, hogy elszalasztottad a lehetőséget, hogy végső búcsút vegyél tőle. Az sokkal rosszabb, örökké bánni fogod.

2012. szept. 11. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Én holnap megyek a főnököm temetésére.

Viszek magammal vizet,és ha nem jól érzem magam leülök.

Legyen nálad is víz.

Részvétem az osztálytársnőd miatt.

29 hkm

2012. szept. 11. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!