29 hetesen temetés?
Nagy közhely, de igazság is egyben,hogy a várandósság nem betegség!
Miért lenne baj kb. 3/4-ed óra ácsorgásból? Inkább az a nem jó, ha valaki már annyira "terhes",hogy ennyi is gondot okoz neki!
A sírásról meg annyit,hogy én anno képes voltam végigbőgni egy másfél órás filmet, tiszta erőmből! Bajom nem lett tőle!:)
Szia! Először is részvétem. Én most vagyok 37 hetes, és a múlt héten volt nagybátyám temetése vidéken. Én elmentem, és nem bántam meg. Érzelmileg megviselt, de gondoskodtak róla, hogy a szertartás alatt leülhessek, utána meg a sírba helyezésnél egy sírkőnek támaszkodhattam. Ha rosszul lettem volna, a férjem egyszerűen kikísért volna. Annyi volt, hogy persze pisilnem kellett, hál'Istennek a férjem talált egy WC-t a kápolnában, oda bemehettem.
Szóval, ha szeretnél elmenni, nyugodtan menj el, csak nézzetek körül van-e WC, le tudsz-e ülni valahova, ha szükséges.
Nálunk a temetőben nem volt szék, csak a ravatalozóban. A szertartás több, mint 1 órás volt, dögmeleg volt, feketében szenvedtek az emberek, én 34 hetes voltam. Végig álltam és bőgtem. Semmi bajunk nem lett.
Amúgy vannak, akik végig dolgoznak a terhesség alatt, a gépsor mellett állnak órákig, mégsem lesz bajuk a babájuknak, maximum nekik kellemetlen, hogy bevizesedik a lábuk vagy ha hajlamosak rá, visszeresek lesznek (sok üléstől ugyanúgy kialakulhatnak ezek).
Nem lesz semmi bajod. Otthon is bőgnél, nem? Vagy ha arra gondolsz, hogy elszalasztottad a lehetőséget, hogy végső búcsút vegyél tőle. Az sokkal rosszabb, örökké bánni fogod.
Szia Kérdező!
Én holnap megyek a főnököm temetésére.
Viszek magammal vizet,és ha nem jól érzem magam leülök.
Legyen nálad is víz.
Részvétem az osztálytársnőd miatt.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!