Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor elmehetsz.
2012. szept. 10. 21:27
Mi bajod eshetne?
Menj el, ha szeretnél.
2012. szept. 10. 21:30
3/16 A kérdező kommentje:
Párom azért félt, mert hogy sokat kell majd állni, hogy elfáradok, meg hát a sok bőgés...
Ebben azért lehet valami,mert sztem a sok állás sem tesz jót,mert húzódhat a hasad,meg persze a sírás kihat az idegrendszerre,amit a baba sokszor jobban érez mint te.Ahhoz,hogy kiegyensúlyozott,nyugodt babád legyen,az ilyen lelki-stresszes dolgokat kerülnöd kellene.De úgy is te döntöd el,én csak tanácsot adtam.
2012. szept. 10. 22:02
Én nem tudom hány hetes voltam már a párom mamája temetésén ,de kb 18. A nagy melegbe én rosszul lettem. Elkezdtem szédülni és le kellett guggolnom,persze távol mindenkitől ,de mire felemeltem a fejem már indultak haza sokan. Ha ezt tudtam volna nem mentem volna el. Én cicinek éreztem .
2012. szept. 10. 22:13
Semmi baja nem lesz a babádnak, sőt az idegrendszerének sem. Nyugodtan menj el, ha úgy érzed, hogy szeretnél ott lenni.
Bajotok nem lesz tőle, ne aggódj.
2012. szept. 10. 22:14
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Aranyosak vagytok! Addig úgy is van még egy pár nap, még eldöntöm, hogy mi legyen!
Boldog babavárást nektek!
Egy temetés azért nem tart órákig, 1 óránál nem hosszabb. Semmi bajod nem lesz az állástól ne izgulj, és a sírás sem fog károsan hatni a gyerekre.
Én végig bőgtem a terhességem, mert azt mondták beteg lesz a babám.
41. héten tök egészségesen született és mindenki megjegyzi, hogy micsoda vigyorgó jókedvű kiscsaj! Pedig aztán ahogy az ő kis élete indult! :)
Nyugodtan búcsúzz el a "padtársadtól", semmi bajotok nem lesz. Párod vigyen el, ha tud és várjon kint a kocsiban.
2012. szept. 10. 23:00
Szia! Szerintem nyugodtan menj el, de kényelmes cipőben. Ma én is voltam a temetőben, és láttam egy kb. 8-9 hónapos terhes nőt, aki miniszoknyában és tűsarkúban volt egy temetésen. Na az ilyenekről meg van a véleményem
2012. szept. 10. 23:01
10/16 A kérdező kommentje:
az nem semmi! Mert ha még nem terhesen lenne miniben és magassarkúban, akkor azt mondom, hogy izléstelen, de 8-9 hónapos terhesen ehhez már tehetség kell! :D
Kapcsolódó kérdések: