Hogy van ez az egyszeri anyasági támogatás?
Valaki végignézi a bejegyzéseket pontról pontra és csak úgy kapod meg ? Aki már kapott ilyet, leírná, hogy gyakorlatban hogy néz ez ki?
Én már most nem tudom kivenni a macskakaparást a kis könyvben, pedig én előttem írták mind :)
A kórházban elkérték a terhes kiskönyvemet, abba belelapozgattak (szerintem nem számolgatták a pecséteket, csak megnézték, hogy jártam-e valóban terhesgondozásra), és a kórházi zárójelentéssel együtt megkaptam az igazolást az anyasági támogatás igénybevételéhez.
Ezt az igazolást kellett leadni a MÁK-hoz. A MÁK-nál meg nem kell más hozzá, őket már nem érdekli hány pecséted van...
Gondolom te is jársz terhesgondozásra. Na, akkor nem lesz gond. Valahol nem is pecsételnek, de a kórházakban nem is szokták ezt szigorúan nézni, és mivel a kórház adja az igazolást, általában nincs is ebből gond.
Köszönöm szépen a válaszokat !
Igen járok minden vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!