Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szőrtelenítő krém nem árt a...

A szőrtelenítő krém nem árt a babának a kémiai összetétele miatt?

Figyelt kérdés
Ugyanis felszívódhat valami káros anyag esetleg a bőrön át... ezért aggódok.
2009. júl. 29. 20:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Vagy neked eszedbe jutna a babát szőrteleníteni? Hűha...
2009. júl. 29. 21:09
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én fekete vagyok és 2 havonta festettem a hajam és szőrtelenítő krémet is használtam.Anyukám szülésznő a sógornőm is orvos és ők sem mondták,hogy káros lenne pedig rákérdeztem.

39 hetes km

U.i.:

Kedves utolsó!

Szerintem rajtad kívül mindenki értette...

2009. júl. 29. 21:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor bátran fogom használni. Szerintem is egyértelmű volt, hogy terhesség témában mindenki tudja, hogy terhes vagyok :D
2009. júl. 29. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Sziasztok!

Hát csúnya dolog volt kicikizni,az már biztos!És nem biztos,hogy mindenre ráirják,hogy terhesség és szoptatás alatt alkalmazható valami,és nekünk kell utána járni!A terhessége egyértelmű volt,hiszen irta,hogy felszivódhat!

Az első 3 hónap során nem ajánlatos használni semmi ilyen készitményt,de a továbbiakban szerintem szabad,csak alkalmanként!

Kérek szépen mindenkit,ha csak gúnyolódni akar,akkor inkább ne irjon semmit se!Nem mindenki biztos mindenben,azért kérdez!De hogy sokan egy egyszrű kérdésre se tudnak normális választ adni!Hát elgondolkodtató!!!!:((((((

2009. júl. 29. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Elnézést csajok, hogy ilyet kell írnom, de ez az első válaszoló nagyon OSTOBA...
2009. júl. 29. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy visszakerdezek, de akik szerint nem lehet, azok megindokolnak miert? megenni nemlehet ez termeszetes, de ezt nem is tervezte senki:) Miert artalmas a szörtelenitökrem az elsö 3 honapban, utana miert nem? Vagy a hajfestek? Vagy a dezodor? Vagy a parfüm? Mi bajotok lenne töle, jaj lanyok ti csak szörös, apolatlan, lenött haju büdös kismamakat lattok odakint? Tudom "mas" allapot ez, de NEM BETGSEG. Pontozzatok le, nem gunybol irtam, de komolyan ezek manapsag mar a mindennapi eletünkhöz tartozo dolgok terhesseg elött, alatt, utan... Amire nem irjak, hogy nem ajanlott, nem szabad, stb az NEM fog felszivodni a börödhön keresztül es mint egy gonosz felhö megtamadni a babad. Hasznald az ilyesmit jol szellözö helyen es nem lesz semmi bajod töle, söt senkinek.
2009. júl. 29. 22:57
 17/20 anonim válasza:
100%
Szia.15 éve vagyok fodrász,és az első 3 hónapban nem ajánlják a hajfestést.Ekkor fejlődnek ki a baba fontos szervei.De anyukaként az a véleményem,hogy sokan nem is tudják még ebben az időben,hogy terhesek.Meg már elég sok kímélő,jó minőségű festék van.Szia
2009. júl. 30. 00:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Hiába a jó fajta hajfesték, de érdekes módon mindegyiken rajta van, hogy érzékeny reakciót válthat ki mint pl pirosodás... na már ha ilyet válthat ki a bőrön akkor el lehet gondolkodni rajta, hogy mit csinálhat még a babával, és egyetértek a fodrásszal aki utolsóként írt.
2009. júl. 30. 06:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én barna vagyok és szőkére van festve a hajam. Terhesen is.

Olyan furcsa nekem is ez a terhes vagyok nem csinálok szinte semmit (nem eszek ezt, nem iszok azt, lenő a hajam, szőrős a lábam). Igen, felszívódhat bőrön keresztül. De hogy ártson szerintem kb. egész nap bekenve kéne lenned 1 hónapig (szőrtelenítő krém). Amúgy ha félsz, akkor használj borotvát Vagy menj kozmetikushoz gyantáztatni. És aki pl. pesten a nagykörúton lakik ne is vállaljon már babát? Mert annyi szmogot belélegez... Sőt, igazából bárhol sok káros levegőt kapsz. Sokkal többet mint ez a kis krém. Egyébként még figyelmedbe ajánlanám az elektroszmog fogalmát. Na erre érdemesebb odafigyelni, mint a havi egy kis szőrtelenítésre...

2009. júl. 30. 17:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát igaza van az utolsó válaszolónak és a sok vegyszernek köszönhetően,meg a szennyezett levegőnek nagyon sokan nem esnek teherbe,vagy elvetélnek,vagy beteg babát kell idő előtt megszülni!Sajnos nagyon sok ilyen van és mindenki csak csodálkozik!Nem változtathatunk ezen,ez a civilizációs betegség,de valahogy túl kell élni!És a sok asztmás allergiásról már nem is szólok!!!Szomorú,de ez van!!:((((

2009. júl. 30. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!