A szőrtelenítő krém nem árt a babának a kémiai összetétele miatt?
Szia!
Én fekete vagyok és 2 havonta festettem a hajam és szőrtelenítő krémet is használtam.Anyukám szülésznő a sógornőm is orvos és ők sem mondták,hogy káros lenne pedig rákérdeztem.
39 hetes km
U.i.:
Kedves utolsó!
Szerintem rajtad kívül mindenki értette...
Sziasztok!
Hát csúnya dolog volt kicikizni,az már biztos!És nem biztos,hogy mindenre ráirják,hogy terhesség és szoptatás alatt alkalmazható valami,és nekünk kell utána járni!A terhessége egyértelmű volt,hiszen irta,hogy felszivódhat!
Az első 3 hónap során nem ajánlatos használni semmi ilyen készitményt,de a továbbiakban szerintem szabad,csak alkalmanként!
Kérek szépen mindenkit,ha csak gúnyolódni akar,akkor inkább ne irjon semmit se!Nem mindenki biztos mindenben,azért kérdez!De hogy sokan egy egyszrű kérdésre se tudnak normális választ adni!Hát elgondolkodtató!!!!:((((((
Én barna vagyok és szőkére van festve a hajam. Terhesen is.
Olyan furcsa nekem is ez a terhes vagyok nem csinálok szinte semmit (nem eszek ezt, nem iszok azt, lenő a hajam, szőrős a lábam). Igen, felszívódhat bőrön keresztül. De hogy ártson szerintem kb. egész nap bekenve kéne lenned 1 hónapig (szőrtelenítő krém). Amúgy ha félsz, akkor használj borotvát Vagy menj kozmetikushoz gyantáztatni. És aki pl. pesten a nagykörúton lakik ne is vállaljon már babát? Mert annyi szmogot belélegez... Sőt, igazából bárhol sok káros levegőt kapsz. Sokkal többet mint ez a kis krém. Egyébként még figyelmedbe ajánlanám az elektroszmog fogalmát. Na erre érdemesebb odafigyelni, mint a havi egy kis szőrtelenítésre...
Szia!
Hát igaza van az utolsó válaszolónak és a sok vegyszernek köszönhetően,meg a szennyezett levegőnek nagyon sokan nem esnek teherbe,vagy elvetélnek,vagy beteg babát kell idő előtt megszülni!Sajnos nagyon sok ilyen van és mindenki csak csodálkozik!Nem változtathatunk ezen,ez a civilizációs betegség,de valahogy túl kell élni!És a sok asztmás allergiásról már nem is szólok!!!Szomorú,de ez van!!:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!