A szőrtelenítő krém nem árt a babának a kémiai összetétele miatt?
:D
Nyugodtan használhatod, ez nem kerül be a vérkeringésedbe, amúgy rá lenne írva, hogy "terheseknek és szoptatós kismamáknak nem ajánlott a használata"...
Nekem fekete a hajam,az esküvőnk miatt festettem is.
Egyszer.
Amúgy én rákérdeztem a kórházi nővérkétől,azt mondta ha nem iszom meg a festéket,nem lesz gond. :-)
Szerintem nyugodtan használhatod.
39 h
Ahogy belélegzed az árthat,de azt se hiszem!
Olyan mint a hajfestés,nekem szőke a hajam én másfél havonta festettem jól szellőző helyen nem volt semmi gond! A szőrtelenítőt is úgy csináltam ki ültem az erkélyre és felkentem ,próbáltam nem be lélegezni!
Nekem fodrász mondta, hogy nem ajánlott a terhesség alatt a fekete festése, (a többit lehet) mert a feketében van a legtöbb káros anyag. Elég eltérő véleményeket olvastam a festésről terhesség alatt. Köszönöm a kedves válaszokat is, tényleg igaz amit olvastam korábban, hogy vannak unatkozó gunyos válaszolók is, ami elég elszomorító egy olyan weblapon, ahol elvileg segítséget kellene adni a kérdezőnek.
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!