Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szőrtelenítő krém nem árt a...

A szőrtelenítő krém nem árt a babának a kémiai összetétele miatt?

Figyelt kérdés
Ugyanis felszívódhat valami káros anyag esetleg a bőrön át... ezért aggódok.
2009. júl. 29. 20:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
szőrös a babád? oO
2009. júl. 29. 20:48
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ilyen válaszokat... a lábamra akarnám kenni.
2009. júl. 29. 20:50
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

:D

Nyugodtan használhatod, ez nem kerül be a vérkeringésedbe, amúgy rá lenne írva, hogy "terheseknek és szoptatós kismamáknak nem ajánlott a használata"...

2009. júl. 29. 20:52
 4/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy most ez nagyon vicces kérdés, de azt is mondták már nekem, hogy pl fekete hajat sem ajánlott festeni terhesség alatt, akkor miért lenne más a szőrtelenítő krém, ami ki tudja miből tevődik össze? Csak ezért kérdeztem meg ezt is...
2009. júl. 29. 20:55
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

Nekem fekete a hajam,az esküvőnk miatt festettem is.

Egyszer.

Amúgy én rákérdeztem a kórházi nővérkétől,azt mondta ha nem iszom meg a festéket,nem lesz gond. :-)

Szerintem nyugodtan használhatod.

39 h

2009. júl. 29. 20:57
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
ja, még csak terhes vagy? XD
2009. júl. 29. 20:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy belélegzed az árthat,de azt se hiszem!

Olyan mint a hajfestés,nekem szőke a hajam én másfél havonta festettem jól szellőző helyen nem volt semmi gond! A szőrtelenítőt is úgy csináltam ki ültem az erkélyre és felkentem ,próbáltam nem be lélegezni!

2009. júl. 29. 21:02
 8/20 A kérdező kommentje:

Nekem fodrász mondta, hogy nem ajánlott a terhesség alatt a fekete festése, (a többit lehet) mert a feketében van a legtöbb káros anyag. Elég eltérő véleményeket olvastam a festésről terhesség alatt. Köszönöm a kedves válaszokat is, tényleg igaz amit olvastam korábban, hogy vannak unatkozó gunyos válaszolók is, ami elég elszomorító egy olyan weblapon, ahol elvileg segítséget kellene adni a kérdezőnek.

Még egyszer köszi!

2009. júl. 29. 21:03
 9/20 anonim ***** válasza:
15%
az az elszomoritó hogy nem tudsz feltenni egy kérdést egyértelműen és értelmesen! Ha oda irtad volna hogy várandós vagy még csak akkor más a tészta.
2009. júl. 29. 21:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Terhesség témakörben vagyunk ha jól látom... tehát egyértelmű, hogy terhesek teszik fel a kérdést. A kisgyerekeseknek már külön téma van. Hm.... nekem egyértelmű volt, és úgy látom más válaszolóknak is.
2009. júl. 29. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!