Nyaralni mentünk volna repülővel. Jogos, hogy a storno biztosítás nem fizet, ha időközben fenyegető vetélés lépett fel?
Az utazás előtt azonban két nappal rosszul lettem, veszélyeztetett terhes lettem, megerőltettem magam.Az orvos ezt hivatalosan igazolta is. A biztosító nem fizet ilyen esetben. Csak heveny betegség vagy baleset következtében. 250 ezer forintról lenne szó. Nagyon sokáig gyűjtöttünk rá. Járt valamelyikőtök hasonló módon? és ténlyeg nem kaptátok vissza pénzeteket? Ti mit tennétek a helyemben?
16 hetes km

6 hetes voltam mikor visszamondtuk, most 8 hetes vagyok
Mivel barnáztam, én is kissé veszélyeztetettnek számítottam, de most Utrogestant szedek, és attól jól vagyok. Tanulmányozzátok át pontosan mit ír a szerződés. Benne kéne lennie olyannak, hogy az utazást megelőzően hány nappal előtte mondjátok vissza az utat, és aszerint vannak meghatározva %-ok, hogy mennyit köteles visszafizetni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!