Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyaralni mentünk volna repülőv...

Nyaralni mentünk volna repülővel. Jogos, hogy a storno biztosítás nem fizet, ha időközben fenyegető vetélés lépett fel?

Figyelt kérdés

Az utazás előtt azonban két nappal rosszul lettem, veszélyeztetett terhes lettem, megerőltettem magam.Az orvos ezt hivatalosan igazolta is. A biztosító nem fizet ilyen esetben. Csak heveny betegség vagy baleset következtében. 250 ezer forintról lenne szó. Nagyon sokáig gyűjtöttünk rá. Járt valamelyikőtök hasonló módon? és ténlyeg nem kaptátok vissza pénzeteket? Ti mit tennétek a helyemben?

16 hetes km

2009. júl. 29. 19:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
tudod, most még idegesebb lettem mint voltam. ez hogy lehet? most tudtad meg, hgoy babát vársz? és ezt igazoltad az utazási irodának?
2009. júl. 29. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
nektek nem az iroda fizeti vissza az összeg nagy részét? azt ők kapták, nem a biztosító!! tőlük kell visszakérni!
2009. júl. 29. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:

6 hetes voltam mikor visszamondtuk, most 8 hetes vagyok

Mivel barnáztam, én is kissé veszélyeztetettnek számítottam, de most Utrogestant szedek, és attól jól vagyok. Tanulmányozzátok át pontosan mit ír a szerződés. Benne kéne lennie olyannak, hogy az utazást megelőzően hány nappal előtte mondjátok vissza az utat, és aszerint vannak meghatározva %-ok, hogy mennyit köteles visszafizetni!

2009. júl. 29. 21:25
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy ennyit írtál nekem. kezdem azt hnni, hogy az utazási iroda elsumákol valamit.
2009. júl. 29. 21:31
 15/15 anonim ***** válasza:
szívesen, szerintem is ez lehet, ugyhogy ne hagyjátok magatokat becsapni!
2009. júl. 29. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!