Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyaralni mentünk volna repülőv...

Nyaralni mentünk volna repülővel. Jogos, hogy a storno biztosítás nem fizet, ha időközben fenyegető vetélés lépett fel?

Figyelt kérdés

Az utazás előtt azonban két nappal rosszul lettem, veszélyeztetett terhes lettem, megerőltettem magam.Az orvos ezt hivatalosan igazolta is. A biztosító nem fizet ilyen esetben. Csak heveny betegség vagy baleset következtében. 250 ezer forintról lenne szó. Nagyon sokáig gyűjtöttünk rá. Járt valamelyikőtök hasonló módon? és ténlyeg nem kaptátok vissza pénzeteket? Ti mit tennétek a helyemben?

16 hetes km

2009. júl. 29. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Orvosi igazolás ellenében fizetnie kéne! Mi is most mondtuk vissza az egyiptomi utat, mert 8. hetes km vagyok, és nem ajánlott a fertőzésveszély és a meleg miatt.
2009. júl. 29. 20:49
 2/15 A kérdező kommentje:
És visszakaptátok a pénzeteket? Melyik biztosítónál volta a stornótok? kérlek írjál!nagyon kétségbe vagyok esve!
2009. júl. 29. 20:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Még csak a napokban mondtuk vissza, de azt mondta az utazási iroda (Kartago), hogy ebben az esetben vissza fogja fizetni a biztosító. Benne kell lennie az általános szerződésben, hogy hogyan fizetnek vissza milyen mértékben bármilyen összeget is. Már nem tudom mi a biztosító neve.
2009. júl. 29. 20:58
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi is így tudtuk. De sajnos az apróbetűs részben benne volt, hgoy terhesség vagy annak komplikációira nem fizet. puff. csak heveny betegségre. egy fillért sem kapunk. nekünk Atlasz biztosító van.
2009. júl. 29. 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy rémlik, hogy Atlasz... Az iroda már visszafizette átutalással amit befizettünk (80 %-át) a maradék 20-ból meg 15-öt a biztosítónak kéne fizetni, amit még én is várok, hogy mikor kapok meg. Nekünk nem volt ilyen a szerződésben. Ez elég érdekes utazási iroda. Melyik ez?
2009. júl. 29. 21:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, h ennyit írok, de utánanéztem és nektek is ua a biztosító QBE mint a mi utazási irodánknak. nektek mégis azt mondták,h kifizetik?mikor utaztatok volna?
2009. júl. 29. 21:08
 7/15 A kérdező kommentje:
nekünk az apollon travel iroda az.
2009. júl. 29. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
aug. 11-én, és két hete mondtuk vissza.
2009. júl. 29. 21:10
 9/15 A kérdező kommentje:

és az utazási iroda visszafizette a 80 %-at? a biztosíto fogja a 20 %-ot?

ez tényleg érdekes a mi esetünkben.

2009. júl. 29. 21:12
 10/15 anonim ***** válasza:
csak elvileg 15 %-ot és 5%ot veszítünk
2009. júl. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!