Lehet, hogy kokaint használt a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Ismerek valakit akinek született babája,nagyon picin és törkényen,kis fejjel,és volt egy púp a homlokán.Azóta ez már helyrejött magától.Egészséges,és szép baba.2012. szept. 8. 22:59
1/4 anonim válasza:
Hát te ismered, nem mi! Most szted ezt mi honnan tudnánk?
2/4 A kérdező kommentje:
Mivel annyira nem ismerem,nem tudom.És érdekelne,hogy lehet e ettől.
2012. szept. 8. 23:08
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a púp a kutacs volt?
Mert ha az, akkor természetes.(ha megnagyobbodott, azt nem tudom, mitől lehet, talán hormonprobléma)
Lehet az is, hogy koraszülés.
4/4 anonim válasza:
Hát ez honnan jutott eszedbe? Drogos az ismerősöd? Az én lányom 2360 g-mal és 48 cm-rel született, nem volt koraszülött, napra pontosan érkezett. Nem használtam kokaint...:) Vszinű genetika, anyukám is hasonló súllyal született. Jelentem, lányom most lesz 4 éves, tökéletesen egészséges, örökmozgó (minden mozgást nagyon korán kezdett), és továbbra is "ropika", kb 14-15 kg lehet és 100 cm körül. Születése óta borzasztó keveset eszik, szóval biztos a hasamban is már ilyen volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!