19 hetesen feküdhetek háton?
miért ne feküdhetnél
úgy fekszel és addig ameddig neked kényelmes.a baba úgyis jelez ha neki nem jó.
elvileg ha már nagy a pocak akkor nem jó háton feküdni mert a baba nyomja az ideget meg mindent.
én speciel nem bírok háton aludni igaz én 32 hetes vagyok de úgy érzem fulladok, elnehezül mindenem, nyomja a baba az egész gyomromat meg a hasamat.
oldalt is rossz feküdnöm akkor meg neki nyomom valamijét
hát semmi se jó most.
4-5 órákat alszok emiatt csak :(
lehet hogy csak képzelem be magamnak, de már most úgy érzem, ha háton fekszem, hogy nehéz a hasam és nyom valamit. szóval próbálom kerülni. viszont még jó az alvókám, és rendszeresen a hátamon fekve ébredek :)
ha kényelmes, akkor aludj nyugodtan úgy :)
boldog babavárást :)
15 hkm
Én is azt olvastam, hogy nem javasolják, de:
Barátnőm csak és kizárólag háton tudott aludni egész terhessége alatt, én meg eddig inkább csak oldalt, vagy félig inkább hasra fordulva. Szerintem ez csak rajtad áll, hogy hogy tudsz egyáltalán elaludni. Én nehezen, és csak oldalt.
Addig fekhetsz háton, amíg jólesik. Valóban nyomhat eret, de azt megérzed, nagyon nem fog jólesni, légszomjad lesz és úgyis megfordulsz.
Én momentán szinte csak háton tudok feküdni felpolcolt lábakkal. Ha oldalt fekszem ideget nyom, nagyon fáj, ha a másik oldalamon akkor meg légszomjam van. Tehát nekem egyelőre csak háton jó felpolcolt lábakkal.
2 fiú anyukája és 32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!