12 hetes ultrahangot mikor kell pontoson megcsinálni?
Figyelt kérdés
vagyis mennyire kell pontosan,tegnap(kedden)voltam 12 hetes,és csütörtökön lenne időpontom,de elutazunk,és vasárnap jövünk.a hétfő késő-e???köszi!!!2009. júl. 29. 14:59
1/16 anonim válasza:
ez a negyedik trimeszter és elég pontosan kéne, szerintem ez talán fontosabb, mint az utazás.....
2/16 anonim válasza:
szerintem nem késő. Max ha van valami gond a babáddal és ha elmúltál 12 hetes már vetetheted el.
3/16 anonim válasza:
*már NEM vetetheted el. Az lesőnek meg üzenném hogy olyan nincs hogy 4. trimeszter... TRIMESZTER vagyik "harmad".
4/16 anonim válasza:
Igen, 3 trimeszter van, biztos elírta. A hétfő nem késő.
5/16 anonim válasza:
de szerintem ő nem akarja elvetetni,csak kérdezi,hogy egy héttel később nincs e késő a 12-hetes vizsgálatokhoz. vagy tévedek?
7/16 anonim válasza:
11-13 hét között szokták megcsinálni, és 11 hetes és 1 napos voltam.
8/16 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a 11-13. hét között csinálják, nem napra pontosan 12 hetesen. De olvastam már 14. héten végzett 12 hetes uh-ról is.
Egyébként egészséges magzatnál igaz a 12 hetes abortuszhatár, ha baja van a magzatnak, akkor engedéllyel később is elveszik.
De nincs baja, a kérdezőnek biztosan semmi szüksége nincs arra, hogy ilyesmin gondolkodjon.
9/16 anonim válasza:
Szia! Én is pont tegnap (kedden) voltam 12 hetes terhes és én Augusztus 4-én (jövő kedden) megyek ultrahangra és genetikai vizsgálatra. A laboráns hölgy azt mondta nem gond a pár nap eltérés ebben a korban hiszen még annyira picike...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!