Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok is magas volt a nyaki...

Nálatok is magas volt a nyaki redő a 12. heti ultrahangon? Mi lett veletek makk egészséges a gyermeketek?

Figyelt kérdés
Sajnos nálunk nincs minden renden, 3.5mm volt a 12 heti ultrahangon a nyaki tarkóredő vastagsága, mentem akkor genetikára minden tesztet elvégeztek minden jó lett, és minden a legnagyobb rendben volt ez idáig most a kislányom 3 éves lesz novemberben és, más, mint a többi gyerek, eddig normálisan fejlődött minden a legnagyobb rendben volt, nem tartja a szemkontaktust, nem figyel ha szólnak neki, lassabban érti meg a dolgokat! A vastag tarkóredő jelzett valamit akkor, amiről a jó értékek után már nem vettünk tudomást. Mik a tapasztalataitok?

2012. szept. 8. 15:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt 20 éves voltam.
2013. szept. 2. 18:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem találtak ödémát, minden eredményünk jó lett a 12. heti ultrahang után!
2013. szept. 2. 18:04
 13/15 anonim válasza:

Es akkor az lett a diagnozis hogy kromoszoma rendellenesseg miatti ertelmi fogyatekossag?

Van azota gyerek meg? Vagy annyira lefoglal ez hogy nem is gondolsz ilyenekre?

2013. szept. 2. 18:11
 14/15 anonim válasza:

En egyszeruen mar nem tudom mit gondoljak. Mindenki ir mindent. Utana olvastam es magas tarkoredo miatt nem szakittatgatom meg a terhessegemet pedig a legtobb anyukanak 1.5 max 2 mm.

En is soknak talalom a 3.3-at, de mar a 3at is.

Minden elismeresem es le a kalappal elotted de en keptelen lennek erre tudom hogy te is vegig egeszsegesnek hitted de ez rettenetes ez az egesz.

2013. szept. 2. 18:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Van igen egy egészséges nagyon okos két és fél éves kislányom, és egy egészséges öt hetes kisfiam.
2013. szept. 3. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!